Grupper och verksamheter

I Farsta finns många möjligheter till en stunds samvaro. Här kan du läsa om de kurser, grupper, träffar och andra aktiviteter som vi ordnar. Alla aktiviteter är i princip kostnadsfritt. Men du kan också komma till oss och "bara vara" utan att delta i de olika aktiviteterna. Då kan du exempelvis fika, äta en god sopplunch, sjunga i kör eller umgås.

Barn & Familj

Aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Mötas & Umgås

Aktiviteter och mötesplatser för alla åldrar!

Tro, Kropp & Själ

│Fördjupning│Reflektion│Återhämtning│ Pilgrimsvandringar│Samtala│Meditera│

Kurser

Nu har vi öppnat anmälan till flera av höstens kurser! En kurs eller föreläsning kan vara ett sätt att upptäcka nya sidor hos dig själv och att växa som människa

Konsertprogram

Konserter, sånger och musikgudstjänster från Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan. Fri entré till samtliga konserter

Två personer samtalar. En av de håller en porslin-kopp i händerna.

Samtal och stöd

Det kan kännas skönt att få prata med någon oavsett vad det handlar om. Hos oss finns präster och diakoner att vända sig till för enskilda samtal. Det finns också möjlighet att prata med andra som sörjer i sorgegrupper.

Ung i Farsta

Att vara ung är att leva i förändring. Att vara i livets upp- och nedgångar. Att leva livet. Vi erbjuder kravlös gemenskap med plats för tankar, sökande och utveckling. En gemenskap där alla får plats och tas på allvar.

Musik

Musiken är ett av våra främsta uttryckssätt – både i och utanför kyrkan. Musik kan fungera både som tröst och som glädjekälla, fördjupning, inspiration med mera. Därför är musiken viktig i Farsta församling. Både när den framförs som en konsert och när den är en del av gudstjänsten.