Barn & Familj

Under hösten 2021 kommer vi börja öppna upp våra verksamheter efter att pausat det mesta i 1 ½ år. Upptäck våra öppna förskolor, musikaliska upptäcktsfärder, barnkörer och många andra aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Öppen förskola

Välkommen tillbaka! Nu öppnar vi upp Öppen förskola och sångstunder igen. Med vissa restriktioner och annat upplägg men vi kan äntligen ses! .Alla våra barnverksamheter är kostnadsfria och ingen anmälan krävs. Välkommen!

Musiklek

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn! Nu i delvis ny form. För barn från 2 år tillsammans med sina vuxna.

Babykonsert

En upplevelse för alla sinnen. Sång, musik och rörelse för barn och föräldrar. Sjung med, lyssna och dansa. 4 tillfällen hösten 2021.

Ensamstående tillsammans

Till dig som är ensamstående förälder, kom med ditt/dina barn på fredagsmys till Söderledskyrkan. Varmt välkommen!

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är en möjlighet för dig som förälder att utveckla och fördjupa samspelet med ditt barn.

Babygrupp

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till Babyrytmik och Babygrupp. Sång, musik, samtal och gemenskap för föräldrar med barn 0-6 månader.

Känslorum

I kyrkorummet inbjuds vi och våra barn att mötas, röra oss, upptäcka, se, känna och tända ljus. Vi får en lugn och fri stund tillsammans, där var och en får uppleva kyrkorummet på sina egna villkor.

Barnvagnspomenader

Promenera tillsammans med andra föräldrar, ca 45 minuter. Fyra torsdagar i höst. Vi utgår från Stora Sköndals kyrka.

Humlan

Stödgrupp för barn och ungdomar till föräldrar med beroendeproblematik och/eller psykisk ohälsa.

Lek & Skapa

Lek och skapande för barn 7-12 år. Släpp loss leken, idéerna och kreativiteten som skapar glädje!

Man brukar säga att barnen är vår framtid. Med de är kanske ännu mer vår nutid.