Barn & Familj

Farsta växer och det blir fler och fler barn i församlingen. Upptäck våra öppna förskolor, musikaliska upptäcktsfärder, barnkörer och många andra aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Vi har ett flertal barnkörer för barn i alla åldrar! Här får barnen på ett lekfullt sätt utveckla sin röst, uppträda och samarbeta i grupp.

Barnkörer

En stund av avslappning och välbefinnande

Nyhet: Spädbarnsmassage

En stund av avslappning och välbefinnande

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn!

Musiklek i kapellet

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn!

Alla våra barnverksameheter är konstnadsfria och ingen anmälan krävs. Välj själv hur ofta du vill dyka upp. Välkommen!

Öppen förskola

För barn födda 2008-2009

Fantasi och Hopp

För barn födda 2008-2009

Till dig som är ensamstående förälder, kom med ditt/dina barn på fredagsmys idag till Söderledskyrkan!

Är du ensamstående förälder? Se hit!

Släpp loss leken, idéerna och kreativiteten som skapar glädje!

Lek & Skapa

Släpp loss leken, idéerna och kreativiteten som skapar glädje!

En upplevelse för alla sinnen. Sång, musik och rörelse för barn och föräldrar. Sjung med, lyssna och dansa. 3 tillfällen/termin.

Babykonsert

Har du barn i din närhet som är födda 07-09 som inte har något särskilt inplanerat i början av sommarlovet? Då kanske Lovkul kan vara grejen? Vi erbjuder en veckas lovverksamhet i Stora Sköndal under vecka 26. Ansök senast 26 maj!

Lovkul 2019

Man brukar säga att barnen är vår framtid. Med de är kanske ännu mer vår nutid.