Barn & Familj

Farsta växer och det blir fler och fler barn i församlingen. Upptäck våra öppna förskolor, musikaliska upptäcktsfärder, barnkörer och många andra aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Viktig information om Coronaviruset!

Farsta församling har beslutat att under några veckor stänga grupper och verksamheter. Beslutet gäller tills vidare. Vi som församling vill inte bidra till alarmism eller panik men samtidigt ta risken för smitta på allvar och den oro som också följer med situationen just nu. Observera att info, datum och tider kring verksamheter, kurser och grupper kan vara inaktuella. För senaste info och uppdateringar kring verksamheter och grupper kan du alltid besöka den här sidan. Vi uppdaterar löpande kring förändringar.

Alla våra barnverksameheter är konstnadsfria och ingen anmälan krävs. Välj själv hur ofta du vill dyka upp. Välkommen!

Öppen förskola

NYHET! Promenera tillsammans med andra föräldrar i Sköndalsområdet.

Barnvagnspomenad

NYHET! Promenera tillsammans med andra föräldrar i Sköndalsområdet.

Sång, musik, samtal och gemenskap för föräldrar med barn 0-6 månader.

Bebisgrupp

Sång, musik, samtal och gemenskap för föräldrar med barn 0-6 månader.

Vi har ett flertal barnkörer för barn i alla åldrar! Här får barnen på ett lekfullt sätt utveckla sin röst, uppträda och samarbeta i grupp.

Barnkörer

En upplevelse för alla sinnen. Sång, musik och rörelse för barn och föräldrar. Sjung med, lyssna och dansa. 3 tillfällen/termin.

Babykonsert

Till dig som är ensamstående förälder, kom med ditt/dina barn på fredagsmys till Söderledskyrkan. Varmt välkommen!

Ensamstående tillsammans

Spädbarnsmassage är en möjlighet för dig som förälder
att utveckla och fördjupa samspelet med ditt barn.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är en möjlighet för dig som förälder att utveckla och fördjupa samspelet med ditt barn.

Lek och skapande för barn 7-12 år. Släpp loss leken, idéerna och kreativiteten som skapar glädje!

Lek & Skapa

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn!

Musiklek i kapellet

Häng med på en musikalisk upptäcktsfärd med ditt barn!

I kyrkorummet inbjuds vi och våra barn att mötas, röra oss, upptäcka, se, känna och tända ljus. Vi får en lugn och fri stund tillsammans, där var och en får uppleva kyrkorummet på sina egna villkor.

Känslorum

Har du barn i din närhet som är födda 2008-2010 som inte har något särskilt inplanerat i början av sommarlovet? Då kanske Lovkul kan vara grejen? Vi erbjuder en veckas dagläger i Stora Sköndal.

Anmälan öppen till Lovkul 2020

Nästan varje söndag, i anslutning till gudstjänsten finns Söndagsskola. Välkommen!

Söndagsskola

Stödgrupp för barn och ungdomar till föräldrar med beroende och/eller psykisk ohälsa.

Humlan

Man brukar säga att barnen är vår framtid. Med de är kanske ännu mer vår nutid.