En bebis har gripit tag i en vuxens ringfinger.

Yoga med bebis

Yoga med bebis ger dig möjlighet att yoga i sällskap med ditt barn och möta andra småbarnsföräldrar.

Vi rekommenderar att det ska ha gått ca 8 veckor efter förlossning innan kursstart och att ditt barn ännu inte blivit så rörligt att hen tar sig fram på egen hand.

Övningarna anpassas till dina och barnets förutsättningar. Varje tillfälle avslutas med fika och samtal. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga och yogamattor finns till utlåning. Ta gärna med en filt som bebisen kan ligga på. Barnvagnar kan parkeras inomhus och det finns skötbord.

När: Tisdagar kl 10.30-12.00, 5 tillfällen
Anmälan: Du anmäler dig till en grupp genom att klicka på någon av länkarna. Fyll i formuläret som öppnas i ett nytt fönster.

Grupp 1:
14/2-21/3 (ej 7/3): Fullbokad. Du kan ställa dig i kö till gruppen här.

Grupp 2:
4/4-2/5: Anmälan Grupp 2 Yoga med bebis

Plats:
Söderledskyrkan, Lingvägen 149
Ledare: Sofie Puranen, sofie.puranen@svenskakyrkan.se

Kursen är kostnadsfri.

Mer aktiviteter för föräldrar och barn

Vänta barn-yoga

För alla som väntar barn, med eller utan gravidmage.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är en möjlighet för dig som förälder att utveckla och fördjupa samspelet med ditt barn som är 1-6 månader.

Babygrupp

Vill du och din baby vara med i en babygrupp? Sång och musik, fika och gemenskap för föräldrar med barn 0-8 månader.