Gudstjänster och andakter

Gudstjänsten är ett möte både mellan människa och Gud och mellan människor. I gudstjänsten delar vi vad det innebär att vara människa. Här finns uttryck för sorg, glädje, tacksamhet, skuld, kärlek och omtanke.

Söndagar 11.00 - Mässa i Söderledskyrkan

Söndagar 11.00 - Högmässa/Gudstjänst i Stora Sköndals kyrka
10 juli, 24 juli, 7 aug och 21 aug är det gudstjänst i Stora Sköndals kapell

Söndagar 16.00 - Mässa i Farstastrandkyrkan
T.om. 19 juni, därefter sommaruppehåll.

Tisdagar 08.30 - Morgonmässa/morgonbön i Stora Sköndals kyrka
Ojämna veckor t.o.m 7 juni, därefter sommaruppehåll.

Tisdagar 12.00 - Förbönsmässa i Söderledskyrkan

Onsdagar 12.00 - Veckomässa i Farstastrandkyrkan

Onsdagar 18.00 - Kvällsmässa i Söderledskyrkan

Onsdagar 18.00 - Kvällsmässa i Stora Sköndals kyrka
T.om. 29 juni, därefter sommaruppehåll.

Fredagar 14.00 - Fredsbön i Söderledskyrkan

Om kristen tro

Kanske är kyrkan en helt ny värld för dig? Kanske har den funnits en gång för dig, men försvann på vägen? Här finns plats för dig som är nyfiken på och söker en tro.

Söndagsskola i Söderledskyrkan

Varannan söndag, ojämna veckor i samband med gudstjänsten

Digitalt

Webbgudstjänster

Se våra digitala gudstjänster. Välkommen att ta del av inspelade gudstjänster från våra kyrkor.

Webbandakter

Välkommen att delta i digital andakt i våra kyrkor. Även om du sitter hemma kan vi uppleva gemenskap för en stund.

Ny kyrkohandboken i bruk. På pingstdagen 2018 tog Svenska kyrkans församlingar en ny kyrkohandbok i bruk. Kyrkohandboken innehåller ordningar för Svenska kyrkans gudstjänster, till exempel dop, vigsel, begravning och högmässa. Vissa formuleringar och böner ska användas medan andra är förslag. Handboken ger möjlighet att fira gudstjänst på olika sätt och för olika behov, allt efter det lokala och aktuella sammanhanget.

Här nedan i kalendern hittar du övriga gudstjänster och kommande händelser.