Kurser

Nu har vi öppnat anmälan till flera av höstens kurser! En kurs eller föreläsning kan vara ett sätt att upptäcka nya sidor hos dig själv och att växa som människa

Kierkegaards filosofi

Hur är det att vara människa? Vad bör jag göra med mitt liv? Det här är några av de frågor som den danske filosofen Kierkegaard ställde sig för snart 200 år sedan. Ted Harris har under flera års tid lockat deltagare till sina terminskurser om den danske filosofen Sören Kierkegaard och om kristen andlighet. Nu finns det möjlighet att anmäla sig till höstens kurser!

Våga språnget!

 Vi människor har en inneboende nyfikenhet på världen. Redan som små barn försöker vi förstå oss på hur omvärlden fungerar. När vi blir äldre växer våra frågeställningar och vi börjar kanske reflektera kring livet självt. Vad innebär det att vara människa? Vad är egentligen meningen med mitt liv?

Nybörjarkurs i akvarell - dagtid

Nyfiken på akvarellmålning? Gratis grundkurs för dig som har provat på lite tidigare eller vill börja måla. Start 14 september. Anmälan öppen!

Mobilhjälpen

Känner du någon som som vill lära sig mer om hur man hanterar en mobiltelefon? Den här gruppen ger grundläggande kunskaper och vänder sig till dig som är 70+.

Fördjupning, prova något nytt och upptäck nya sidor hos dig själv!