Mobilhjälpen

Mobilen - hur och vad kan man använda mobilen till?

Välkommen att tillsammans med andra äldre, delta i en grupp, där vi lär oss mer om hur vi hanterar våra mobiltelefoner. Vi erbjuder hjälp med att förstå och lära dig de grundläggamde funktionerna i din mobiltelefon, såsom t.ex ringa, svara, skicka sms och lägga in kontakter i telefonboken. Gruppen vänder sig till dig som är 70+. Mobilhjälpen finns i Söderledskyrkan och Stora Sköndals kyrka. Vi har fem träffar per grupp med 5-6 pers/grupp.

Vi startar nya grupper i april, se startdatum och tid nedan. Mobilhjälpen finns i Söderledskyrkan och Stora Sköndals kyrka.

Söderledskyrkan

När: Återkommer hösten 2019
Plats: Söderledskyrkan, Svedmyrasalen
Anmälan: Obs! Kursen är follbokad.
Kontakt: Julia Isomettä & IngaLill Widegarn Andrén, 08-683 63 00 (vxl).

Stora Sköndals kyrka

När: Återkommer hösten 2019
Plats: Stora Sköndals kyrka, lokalen Lillla Sköndal.
Anmälan: Obs! Kursen är fullbokad.
Kontakt: Julia Isomettä & Pernilla Köhle, 08-683 63 00 (vxl).

Övrig info

För den som är anmäld till Mobilhjälpen behöver medta en egen mobiltelefon med ett nummer och en operatör som gör det möjligt att ringa och smsa. Ta gärna med operatörsavtalet där det står vad som ingår i ditt abonemang. Har du ytterligare frågor eller funderingar, kontaka diakon Julia Isomettä 08-683 63 53 eller Pernilla Köle 08-400 29 168.