Foto: Ikon

Mobilhjälpen

Mobilen - hur och vad kan man använda mobilen till?

En grundkurs för dig som vill lära dig använda din smarta mobiltelefon (smartphone) och för att bättre kunna rusta dig för vardagens utmaningar. Vi går igenom användning av internetbank, mobilt BankID, Swish, sociala medier m.m. Vi går igenom de grundläggande funktionerna.

tag med

Smart mobiltelefon + laddare.

bra att veta innan kursstart

• Gå till din bank och skaffa internetbank och BankID (om du önskar kunna betala dina räkningar eller vill ha Swish via din telefon).
  • Du behöver ha internetuppkoppling på din telefon och ett abonnemang som gör att du inte behöver vara orolig för att betala extra när du använder telefonen under kursen.
  • Du ska redan kunna använda din telefons basala funktioner såsom; ringa, sms, lägga in kontakter och söka information via internet.
  • Du behöver ha alla koder som behövs installerade och klara inför första gången.

När: Start onsdag 15 september kl. 13.00 2021. Vi träffas åtta gånger varannan onsdag under hösten.
Plats: Stora Sköndals kyrka
Ledare: Julia Isomettä & Pernilla Köhle.

Kontakt och anmälan

Julia Isomettä