Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mobilhjälpen

Mobilen - hur och vad kan man använda mobilen till?

Valkommen att tillsammans med andra äldre, delta i en grupp, där vi lär oss mer om hur vi hanterar våra mobiltelefoner.Vi erbjuder hjälp med att förstå och lära dig de grundläggamde funktionerna i din mobiltelefon, såsom t.ex ringa, svara, skicka sms och lägga in kontakter i telefonboken.

Gruppen vänder sig till dig som är 70+. Två grupper är redan igång men vi startar två grupper till i höst. Se startdatum och tid nedan.

Mobilhjälpen finns i två av våra kyrkor: 

Mobilhjälpen i Söderledskyrkan

Mer info kommer.

Mobilhjälpen i Stora Sköndals kyrka

När: Varannan onsdag, ojämna veckor kl 13.00-15.00. Vi startar onsdag 30/1. Totalt 5 träffar. Vi börjar varje träff med fika (kostnad 20 kr).
Plats: Lokal Lilla Sköndal (Stora Sköndals kyrka)
Anmälan: Välkommen med din anmälan till församlingens växel 08-683 63 00

Övrig info

För den som är anmäld till Mobilhjälpen behöver medta en egen mobiltelefon med ett nummer och en operatör som gör det möjligt att ringa och smsa. Ta gärna med operatörsavtalet där det står vad som ingår i ditt abonemang. Har du ytterligare frågor eller funderingar, kontaka diakon Julia Isomettä 08-683 63 53 eller Pernilla Köle 08-400 29 168.