Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Mobilhjälpen

Mobilen - hur och vad kan man använda mobilen till?

Valkommen att tillsammans med andra äldre, delta i en grupp, där vi lär oss mer om hur vi hanterar våra mobiltelefoner.Vi erbjuder hjälp med att förstå och lära dig de grundläggamde funktionerna i din mobiltelefon, såsom t.ex ringa, svara, skicka sms och lägga in kontakter i telefonboken.

Gruppen vänder sig till dig som är 70+.

Mobilhjälpen finns i två av våra kyrkor:

Mobilhjälpen i Söderledskyrkan

När: Varje träff är varannan onsdag, jämna veckor kl 13.00-15.00.
Vi startar onsdag 8/8 och träffas därefter fyra gånger till. Vi börjar varje träff med fika (kostnad 20 kr).
Plats: Lokal Svedmyrasalen (Söderledskyrkan)
Anmälan: Välkommen med din anmälan senast onsdag 1/8 till församlingens
växel 08-683 63 00

Mobilhjälpen i Stora Sköndals kyrka

När: Varannan onsdag, udda veckor kl 13.00-15.00. Vi startar onsdag 15/8 och träffas därefter fyra gånger till. Vi börjar varje träff med fika (kostnad 20 kr).
Plats: Lokal Lilla Sköndal (Stora Sköndals kyrka)
Anmälan: Välkommen med din anmälan senast onsdag 1/8 till församlingens
växel 08-683 63 00

Övrig info

För den som är anmäld till Mobilhjälpen behöver medta en egen mobiltelefon med ett nummer och en operatör som gör det möjligt att ringa och smsa. Ta gärna med operatörsavtalet där det står vad som ingår i ditt abonemang. Har du ytterligare frågor eller funderingar, kontaka diakon Julia Isomettä 08-683 63 53 eller Pernilla Köle 08-400 29 168.