Workshop - Write Your Self

Vill du vara med och utforska skrivande som stärkande, läkande verktyg?  Har du behov av att hitta tillbaka till din egen röst och tror att skrivande kan hjälpa? Har du en särskild berättelse du vill skriva?

Write your self är en skrivmetod som syftar till att föra röst, val och egenmakt till den som skriver. Metoden har tagits fram för skrivande efter trauma, men kan även användas i andra sammanhang för att stärka den som skriver.

Välkommen att anmäla dig till en workshop där du får hjälp att komma i gång med att skriva utifrån dig själv och det du bär på. För de som önskar finns det möjlighet att skriva på ett gemensamt tema.

När?

Sön 18 september 14.00, vi avslutar senast vid 18.30 tiden. Vi äter vegansk soppa med smörgås och kaffe/te med något gott till. Kostnad 200 kr/person och vid eventuellt överskott så går det till ACT, Svenska Kyrkans Internationella arbete.

Var?

Stora Sköndals kyrka och Villan (i närheten av kyrkan)

Anmälan

Obligatorisk anmälan gäller och vid anmälan, uppge om du har någon matallergi. Platserna är begränsade. Sista anmälningsdag 12/9. Anmälan görs till någon av följande:

Carola Backlund
carola.backlund@storaskondal.se