Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Jobba hos oss (2)

När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet.

Farsta ligger i södra Stockholm. I församlingen bor strax över 56 000 varav ca 50 % tillhör Svenska kyrkan. Församlingens liv och arbete sker i tre distrikt; Söderled, Farsta och Sköndal samt den diakonala miljön Kornet och ett centralt kansli. Vi står inför en stor inflyttning till vår församling där det byggs många nya lägenheter i området Läs mer om Svenska kyrkan i Farsta.

Vi erbjuder dig:

• att arbeta i en församling som växer och utvecklas.
  • en församling som verkar för ett livsviktigt och hoppfullt Farsta.
  • bra läge med goda kommunikationsmöjligheter.
  • ett arbete i en kyrka där folkbildning och ideella medarbetare och gemenskap står i fokus.
  • En församling som har modet att provtänka och därefter ta fram strategier.

Komminister 100%

Vi söker en komminister med placering i Farstastrandkyrkan. Farstastrandkyrkan är en liten, trivsam och familjär kyrka med 8 anställda medarbetare. Vi söker dig som har din utgångspunkt i ett rikt och varierat gudstjänstliv som är präglat av den nya Kyrkohandboken. Du trivs med att arbeta i ett litet team och som vill vara med och utveckla arbetet i församlingen. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till farsta.ansokan@svenskakyrkan.se eller posta till Farsta församling, Lingvägen 149, 123 61 Farsta
Sista ansökningsdag: 11 november 2018

Vid frågor kontakta:
Distriktsledare Gunnar Tingström, tfn 08-683 63 70
Kyrkoherde Anette Westergren Järnkrantz, tfn 08-683 63 12

Musiker 100%

Vi söker med placering i Farstastrandkyrkan en vikarierande Kyrkomusiker. Vikariatet är från januari 2019 och ett år framåt. Farstastrandkyrkan är en liten, trivsam och familjär kyrka med 8 anställda medarbetare. I tjänsten ingår tre barnkörer och en kyrkokör, att spela på gudstjänster varannan helg, regelbundet spela på veckomässor och vissa andakter. I tjänsten ingår också administration av distriktets musikaliska verksamhet.

Vi söker en musiker med bredd i sitt musikaliska kunnande, gärna med erfarenhet av att leda barnkör och som trivs i ett relativt litet arbetslag där vi samarbetar nära med varandra. I arbetet med barnkörerna samarbetar du med distriktets pedagoger. Tillträde januari 2019 eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 11 november 2018

Vid frågor kontakta:
Distriktsledare Gunnar Tingström, tfn 08-683 63 70
Ordinarie musiker Jenniffer Ajamlou, tfn 08-683 63 74
Kyrkoherde Anette Westergren Järnkrantz, tfn 08-683 63 12
Fackligt ombud Kyrkomusikernas Riksförbund Ewa Lena Kansbod, tfn 08-505 514 36 eller 076-851 99 18