När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet.

Farsta ligger i södra Stockholm. I nuläget bor det drygt 56 000 personer i Farsta varav ca 45% är medlemmar och befolkningen ökar stadigt. Livsviktigt & Hoppfullt är ledorden och vi arbetar för att göra en positiv skillnad för alla som bor och verkar i Farsta stadsdelsområde. Församlingens liv och arbete sker i tre distrikt; Söderled, Farsta och Sköndal samt mötesplatsen Kornet och ett centralt kansli. Församlingen erbjuder ett myller av mötesplatser för alla åldrar. Vi står inför en stor inflyttning till vår församling där det byggs många nya lägenheter i området. Totalt har församlingen ett 50-tal anställda. Läs mer om Svenska kyrkan i Farsta.

Vi erbjuder dig:

• att arbeta i en församling som växer och utvecklas.
  • en församling som verkar för ett livsviktigt och hoppfullt Farsta.
  • bra läge med goda kommunikationsmöjligheter.
  • ett arbete i en kyrka där folkbildning och ideella medarbetare och gemenskap står i fokus.
  • En församling som har modet att provtänka och därefter ta fram strategier.

Till hösten kommer vi att utlysa en tjänst som:
* komminister 100 % med inriktning på ungdomsarbetet i församlingen.
* ekonom 100%.

Mer information kommer inom kort.