Foto: Magnus Aronson

Kort om Farsta församling

Farsta är en stadsdel i Stokholms kommun. Folkmängden i Farsta församling (2019) är drygt 60 000 invånare och av dom tillhör cirka 42,7 % Svenska kyrkan. Vi är mitt i en stor inflyttning till vår församling då det byggs många nya lägenheter i området. Det möjliggör en spännande utveckling i församlingens liv på alla sätt.

Församlingens liv och arbete sker i våra tre kyrkor: Söderledskyrkan i Hökarängen, Farstastrandkyrkan i Farsta strand och Stora Sköndals kyrka i Sköndal. Vid Söderledskyrkan finns även församlingens kansli och den diakonala mötesplatsen Kornet. I församlingen arbetar cirka 55 anställda och ett antal ideella medarbetare.

Lediga tjänster:

VI har för närvarande inga lediga tjänster just nu.

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer på GDPR - jobbansökan