Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Jobba hos oss (1)

När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet.

Vi söker en präst!

Vikariat 1 år, 100%

Vi söker dig som finner din bas i gudstjänstlivet och sedvanliga arbetsuppgifter. En av församlingens präster har fått i uppdrag att utveckla arbetet med ideella medarbetare, därför behöver vi en vikarie under ett år.

Tjänsten är placerad i Farstastrandkyrkan, men tjänstgöring kommer även ske i församlingens andra kyrkor (Söderledskyrkan och Stora Sköndals kyrka).

Vi erbjuder dig:

• att arbeta i en församling som växer och utvecklas
  • En församling som verkar för ett livsviktigt och hoppfullt Farsta.
  • bra läge med kommunikationsmöjligheter
  • att arbeta i en kyrka där folkbildning och gemenskap står i fokus
  • har modet att provtänka och därefter ta fram strategier

Tillträde i början på juni eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 13 maj 2018 till Farsta församling