Akvarell

En chans till återhämtning genom färg och form. Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en.

Måla akvarell i grupp, vi provar akvarellfärger på ett lekfullt och och lättsamt sätt.

AKVARELL NYBÖRJARKURS

Har du aldrig provat akvarell men är nyfiken?
Välkommen att måla akvarell i grupp, vi provar akvarellfärger
på ett lekfullt och och lättsamt sätt. I nybörjargruppen finns det material att låna om du vill. Max antal 15 personer.
När: Onsdagar kl 10.30–12.30, 25/9-30/10.
Plats: Söderledskyrkan, Farstasalen.
Ledare: IngaLill Widegarn Andrén och Katija Smalliakowa.
Anmälan: Receptionen, 08-683 63 00 eller maila farsta.bokning@svenskakyrkan.se

Akvarell Fortsättningskurs

Har du använt akvarell tidigare eller gått nybörjargruppen?
Välkommen till fortsättning. Anmäler du dig till fortsättningsgruppen kanske du vill ha ditt eget material med dig. Annars tillkommer det en kostnad för material på 100 kr. Max antal 15 personer.
När: Onsdagar Kl 10.30-12.30, 6/11-11/12.
Plats: Farstasalen, Söderledskyrkan.
Ledare: IngaLill Widegarn Andrén Katija Smalliakowa.
Anmälan: Receptionen på tel. 08-683 63 00 eller maila farsta.bokning@svenskakyrkan.se