Akvarell

En chans till återhämtning genom färg och form. Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en.

Måla akvarell i grupp, vi provar akvarellfärger på ett lekfullt och och lättsamt sätt.

AKVARELL NYBÖRJARKURS

Har du aldrig provat akvarell men är nyfiken?
Välkommen att måla akvarell i grupp, vi provar akvarellfärger
på ett lekfullt och och lättsamt sätt. I nybörjargruppen finns det material att låna om du vill. Max antal 15 personer.
När: Torsdagar kl 10.30–12.30, start 23/1.

AKVARELL NYBÖRJARKURS

Har du aldrig provat akvarell men är nyfiken? Välkommen att måla akvarell i grupp, vi provar akvarellfärger på ett lekfullt och och lättsamt sätt. I nybörjargruppen finns det material att låna om du
vill. Max antal 15 personer.
När: Torsdagar 10.30–12.30. Gruppen startar 23/4.
Anmälan: reception, 08-683 63 00

Akvarell Fortsättningskurs

Har du använt akvarell tidigare eller gått nybörjargruppen?
Välkommen till fortsättning. Anmäler du dig till fortsättningsgruppen kanske du vill ha ditt eget material med dig. Annars tillkommer det en kostnad för material på 100 kr. Max antal 15 personer.
När: Torsdagar 10.30–12.30, Gruppen startar 12/3.
Plats: Söderledskyrkan, Farstasalen
Kontakt: IngaLill Widegarn Andrén

AKVARELL FÖRDJUPNING

Du som tidigare gått Akvarell nybörjarkurs och Akvarell fortsättningskurs och vill måla mer. Vi lockar fram kreativitet och livskonst i färger och samtal. Vi träffas sex gånger.Max antal 15 personer.
När: Varannan onsdag kl 13.00-15.00, start den 22/1.