Ung i Farsta

Att vara ung är att leva i förändring. Att vara i livets upp- och nedgångar. Att leva livet. Vi erbjuder kravlös gemenskap med plats för tankar, sökande och utveckling. En gemenskap där alla får plats och tas på allvar.

Svenska kyrkan i Farsta har en mängd olika aktiviteter för ungdomar.

Följ gruppen ungifarsta på facebook.

HAR DU FRÅGOR OM GUD?
Eller om livet eller kyrkan? Webbplatsen OMG är särskilt till för dig som är ung. Skicka in din fråga och få ett svar. Eller läs andras frågor och svar!

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du

Konfirmand och ungdomsverksamheten bedrivs i samverkan med
Sensus studieförbund.

Via instagramkontot @ungatankar kan du prata med präster, diakoner och pedagoger i Svenska kyrkan.

Unga Lukas är en chatt för unga mellan 15-25 år. Chatten är öppen kl. 19-22 på måndagar, onsdagar och torsdagar. Du kan vara anonym och den du chattar med har tystnadsplikt. Du chattar med vuxna med kunskaper om psykologi, relationer och annat som handlar om psykisk hälsa.

Du som har allmänna frågor om coronaviruset och covid -19, och talar något av språken arabiska, somaliska, persiska, tigrinja/amarinja och ryska, kan ringa telefonnummer 08-123 680 00. De som svarar på frågorna arbetar som hälsokommunikatörer på Transkulturellt centrum i Stockholms län. Telefontiden är vardagar mellan klockan 9-12 och 13-15.