Ung i Farsta

Att vara ung är att leva i förändring. Att vara i livets upp- och nedgångar. Att leva livet. Vi erbjuder kravlös gemenskap med plats för tankar, sökande och utveckling. En gemenskap där alla får plats och tas på allvar.

Konfirmation i Farsta

Hemmaalternativet I ❤ FARSTA, Vinterkonfirmand Årefjällen och Sommarkonfirmand Gotland. Nu är anmälan öppen för 2022-2023.

Ungdomsgruppen

Efter att ha setts digitalt under sista året kan vi äntligen träffas i ungdomslokalerna igen!

Ledarutbildning

För dig som är konfirmerad och vill utvecklas som ledare

Himmel & Pannkaka

Mötesplats för ungdomar och unga vuxna med olika funktionsvariationer.

Unga vuxna

För för dig som är 18+ där du kan träffas, umgås och växa tillsammans med andra.

Ung volontär

Vill du bli ung volontär i Farsta församling?

Svenska kyrkans unga (SKUFF)

Svenska kyrkans unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan.

Tro & HBTQ+

Är du mellan 11-18 år och identifierar dig som homo, bi, trans, queer eller något annat utanför hetero och cis-normen?

Följ @ungifarsta på instagram
Följ @sku_farsta på instagram

Konfirmand och ungdomsverksamheten bedrivs i samverkan med
Sensus studieförbund.

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du

Annat i Svenska kyrkan för unga på nätet

Via instagramkontot @ungatankar kan du prata med präster, diakoner och pedagoger i Svenska kyrkan.

Unga Lukas är en chatt för unga mellan 15-25 år. Chatten är öppen kl. 19-22 på måndagar, onsdagar och torsdagar. Du kan vara anonym och den du chattar med har tystnadsplikt. Du chattar med vuxna med kunskaper om psykologi, relationer och annat som handlar om psykisk hälsa.

Du som har allmänna frågor om coronaviruset och covid -19, och talar något av språken arabiska, somaliska, persiska, tigrinja/amarinja och ryska, kan ringa telefonnummer 08-123 680 00. De som svarar på frågorna arbetar som hälsokommunikatörer på Transkulturellt centrum i Stockholms län. Telefontiden är vardagar mellan klockan 9-12 och 13-15.