Ungdomsgruppen (UG)

Viktig information om Coronaviruset!

Farsta församling har beslutat att under några veckor stänga grupper och verksamheter. Vi som församling vill inte bidra till alarmism eller panik men samtidigt ta risken för smitta på allvar och den oro som också följer med situationen just nu. För att hålla dig uppdaterad kring verksamheter och grupper kan du alltid besöka den här sidan. Vi uppdaterar löpande kring förändringar. Beslutet gäller t.o.m 19 april.

Varje onsdagskväll under höst- och vårterminen träffas ungdomar i Söderledskyrkans ungdomslokaler. Häng, gemenskap, biljard och sällskapsspel blandas med olika besök och teman.

När: Onsdagar t.o.m. 18/12. Terminsstart 15/1. 17.00 Programmet börjar med ekologisk middag utan kostnad för ungdomar (vegetariskt alternativ finns också). 18.00 Mässa. 19.00 Ungdomskväll fram till ca 21.30.
Plats: Söderledskyrkan, Barn/Ungdomslokalen.
Kontakt: Camilla Hellberg (pedagog) camilla.hellberg@svenskakyrkan.se. Du är varmt välkommen att ringa 08-683 63 47 eller ring/messa 072-239 55 35.
Program och mer info: www.ungifarsta.se/ug

Hjärtligt välkommen!