Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

SKUFF - Svenska kyrkans unga

Demokratisk rörelse av unga för unga

Tillsammans med andra är det lättare att påverka

Svenska Kyrkans Unga är en ung röst som vill forma och påverka kyrkan och samhället och en gemenskap där man får vara sig själv. Du får vara kille eller tjej, tjock eller smal, smart eller trög, homo eller hetero och troende eller inte. Unga människor träffas för att diskutera och fundera tillsammans om livet och Gud. Svenska Kyrkans Unga ordnar läger för alla i hela Sverige, distriktet och lokalt. Där träffar du både gamla och nya vänner.

Vill du veta mer?
Svenska kyrkans unga offeciella webbplats: https://svenskakyrkansunga.se/
Svenska kyrkans unga i Stockholm: www.skuss.se

Vill du veta mer om hur Skuff är verksam i Farsta?
Kontakt: Ordförande Victor Lagrelius, maila victor.lagrelius@gmail.com eller ungdomspräst Mikael Pålsson, Mikael Pålsson
www.ungifarsta.se