Himmel & Pannkaka

Mötesplats för ungdomar och unga vuxna med funktionsvariationer.

Himmel & Pannkaka är en öppen verksamhet för unga vuxna från 14 år och uppåt med funktionsvariationer. Varje öppet tillfälle är vi 6 ledare som arbetar. Vi bjuder in till olika teman, projekt, underhållning, fest, pyssel och mycket mer.

När: Torsdagar 16.00-20.00 (17.00-18.00 servering av soppa och pannkakor)
Plats: Söderledskyrkan, ungdomslokalerna.
Digitalt: För dig som inte kan eller har möjlighet att ta dig till vår verksamhet erbjuder vi en digital verksamhet på Zoom. Se info nedan.
Ledare: Anna Persson, Lisa Israelsson, Therese Myrberg, Lotta Andersson, Carola Backlund, Anderas Boström och Lucas Björk.

Kontakt:
Lisa Israelsson, församlingspedagog, Farsta församling, 08-683 63 21
lisa.israelsson@svenskakyrkan.se

Anna Persson, fritidsledare, Stockholms stad, 08-508 197 14, ann.persson@stockholm.se (utan ”a” på slutet i Anna).

Himmel & Pannkaka är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan, Farsta fritid (Farsta stadsdelsförvaltning) och Stiftelsen Stora Sköndal. Verksamheten stöttas även av Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning. Besök gärna vår facebookgrupp Himmel & Pannkaka (Hökarängen) där vi uppdaterar om allt möjligt som rör verksamheten. Följ oss på Instagram: himmelochpannkaka_hokarangen

Himmel & pannkaka digitalt

Öppen verksamhet på nätet för unga vuxna från 14 år och uppåt med funktionsvariationer. Här har du möjlighet att träffa gamla och nya vänner digitalt. Kvällen innehåller bland annat en presentationsrunda och kan t.ex innehålla allsång, digital visning på museum eller utställning, frågesport eller annat roligt tema som deltagarna själva bestämmer. Det finns alltid ledare på plats under kvällen. Vi möts på nätet via Zoom.

När:
Måndagar 18.00-20.00. Du deltar genom att klicka på länken: https://us02web.zoom.us/j/85868570608pwd=YWlnUHlmbzZVTGFvNWs1dTZpYjZrUT09

Meeting ID: 858 6857 0608
Passcode: 760408

Kontakt:
Lisa Israelsson, församlingspedagog, Farsta församling, 08-683 63 21
lisa.israelsson@svenskakyrkan.se

Carola Backlund, diakon, Stora Sköndals stiftelse, 08-4002 91 55, carola.backlund@storaskondal.se

Himmel och pannkaka är nominerade!

Fritidsgården Morris tillsammans med verksamheten Himmel och pannkaka i Söderledskyrkan har blivit nominerade till S:t Julianpriset!