Himmel och pannkaka

Mötesplats för ungdomar och unga vuxna från 14 år

Himmel och Pannkaka är en öppen verksamhet för unga vuxna från 14 år och uppåt med funktionsvariationer. Här har du möjlighet att träffa gamla och nya vänner. Kvällen kan t.ex innehålla disco, filmkväll, frågesport eller annat roligt tema. Det finns alltid ledare på plats för den som vill prata om olika livsfrågor. Varje gång serveras det soppa och pannkaka.

Himmel och Pannkaka är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan, Farsta fritid och stiftelsen Stora Sköndal.

När: OBS! Verksamheten gör uppehåll av fysiska träffar tills vidare i förebyggande syfte för ev smittspridning av coronaviruset. Istället träffas vi digitalt via Zoom hela höstterminen 2020 varje torsdag kl. 17.30-19.30. Läs mer på vår facebook-sida: Himmel & Pannkaka (Hökarängen) eller kontakta någon av oss i personalen. Se kontakt nedan.
Plats: Söderledskyrkan, församlingshemmet, barn- och ungdomslokalerna
Kostnad: Ingenting!
Ledare: Anna Persson, Lisa Israelsson, Anna-Märta Malmsborg, Joel Söderström, Therese Myrberg, Amir Husseini och Lotta Andersson.
Kontakt:
Anna Persson, Fritidsledare/Samordnare, Stockholms stad
ann.persson@stockholm.se (utan ”a” på slutet i Anna)

Lisa Israelsson, Församlingspedagog, Farsta församling
lisa.israelsson@svenskakyrkan.se