Himmel och pannkaka

Mötesplats för ungdomar och unga vuxna från 14 år

Himmel och pannkaka gör uppehåll pga riskerna med Cornonaspridningen. Eftersom denna verksamhet innebär ett stort antal människor på begränsad yta så bedömmer vi att det skulle utgöra en stor risk för spridning. Vi återkommer fortlöpande med information och besked om när vi öppnar igen.

Himmel och Pannkaka är en öppen verksamhet för unga vuxna från 14 år och uppåt med funktionsvariationer. Här har du möjlighet att träffa gamla och nya vänner. Kvällen kan t.ex innehålla disco, filmkväll, frågesport eller annat roligt tema. Det finns alltid ledare på plats för den som vill prata om olika livsfrågor. Varje gång serveras det soppa och pannkaka.

Himmel och Pannkaka är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan och Farsta fritid.

När: Torsdagar 16.00-20.00. 16 jan-14 maj 2020. OBS! Verksamheten gör uppehåll tills vidare i förebyggande syfte för ev smittspridning av coronaviruset.
Plats: Söderledskyrkan, församlingshemmet, barn- och ungdomslokalerna
Kostnad: Ingenting!
Ledare: Anna Persson, Lisa Israelsson, Anna-Märta Malmsborg, Joel Söderström, Therese Myrberg, Amir Husseini och Lotta Andersson.

Kontakt:
Anna Persson
, Fritidsledare/Samordnare, Stockholms stad
ann.persson@stockholm.se (utan ”a” på slutet i Anna)

Lisa Israelsson, Församlingspedagog, Farsta församling
lisa.israelsson@svenskakyrkan.se