Himmel & Pannkaka

Mötesplats för ungdomar och unga vuxna med funktionsvariationer.

Himmel & Pannkaka är en öppen verksamhet för unga vuxna med funktionsvariationer. Verksamheten riktar sig till ungdomar och unga vuxna. Det finns alltid ledare på plats. Vi bjuder in till olika teman, projekt, underhållning, fest, pyssel och mycket mer. 
 
När: Torsdagar 16.00-20.00 (17.00-17.30 servering av soppa och pannkakor)
Plats: Söderledskyrkan, ungdomslokalerna. 
Digitalt: För dig som inte kan eller har möjlighet att ta dig till vår verksamhet erbjuder vi en digital verksamhet på Zoom. Se info längre ner på sidan.

Kontakt:
Lisa Israelsson, församlingspedagog, Farsta församling, 08-683 63 21
lisa.israelsson@svenskakyrkan.se  

Anna Persson, fritidsledare, Stockholms stad, 08-508 197 14, ann.persson@stockholm.se (utan ”a” på slutet i Anna).

Himmel & Pannkaka är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan, Farsta fritid (Farsta stadsdelsförvaltning) och Stiftelsen Stora Sköndal. Verksamheten stöttas även av Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning. Besök gärna vår facebookgrupp Himmel & Pannkaka (Hökarängen) där vi uppdaterar om allt möjligt som rör verksamheten. Följ oss på Instagram: himmelochpannkaka_hokarangen

Kolla även in

Himmel och pannkaka digitalt

Zoom-träffar på nätet för unga vuxna i åldern 14-25 år med funktionsvariationer. Här har du möjlighet att träffa gamla och nya vänner digitalt.

Himmel och pannkaka nominerades till S:t Julianpriset

Fritidsgården Morris tillsammans med verksamheten Himmel och pannkaka i Söderledskyrkan har blivit nominerade till S:t Julianpriset!