Öppen förskola

I begynnelsen var rytmen! Vi andas och rör oss rytmiskt. Hjärtat slår sina 70 slag per minut, ibland snabbare ibland långsammare, men alltid rytmiskt. På samma sätt är din röst alltid den vackraste för ditt barn. Sjung, lek, samtala och fika. Ingen anmälan, välj själv hur ofta du vill dyka upp.

Höstterminen 2020

Våra öppna förskolor är anpassade eller ersätts tillfälligt av annan veksamhet. På grund av rådande restriktioner, och för att minska smittspridningen av Covid-19, så har vi begränsat antalet deltagare.

Farstastrandkyrkan (0-5 år)

Denna verksamhet ersätts av barnvagnspromenader.

Centrumkyrkan (0-5år)

Denna verksamhet ersätts av en sångsamling i det stora kyrkorummet, där vi kan hålla lämpligt avstånd till varandra.
När: Fredagar kl. 10.00 för barn i blandade åldrar tillsammans med förälder/föräldrar. Start 11/9.
Maxantal: 40 personer/samling
Plats: Centrumkyrkan Farsta, Farstaplan 15, Farsta centrum
Kontakt: För frågor och funderingar kontakta Erica Hemström, erica.hemstrom@svenskakyrkan.se eller 08 683 63 76.

STORA SKÖNDALS KYRKA (0-2 år)

Lek och enklare fika för föräldrar och barn 0-2 år.
När:
Onsdagar kl. 09.00-12.00, sångstund kl. 10.00.
Personal: Sara Rothlin och Lisa Israelsson
Maxantal: 10 familjer/samling
Plats: Stora Sköndals kyrka, barnlokalen (en trappa ned). Hjalmar Danells väg 1, Sköndal
Kontakt:
För frågor och funderingar kontakta Sara Rothlin, sara.rothlin@svenskakyrkan.se, 08-683 63 71.

Öppet Lekrum 0-5 år i Stora Sköndal
Lek och enklare fika för föräldrar och barn.
Samma restriktioner och förutsättningar som för öppna förskolan på onsdagar, se information ovan.
När: Måndagar kl 09.00-12.00
Maxantal: 10 familjer/samling
Kontakt: För frågor och funderingar kontakta Lisa Israelsson, lisa.israelsson@svenskakyrkan.se, 08-683 63 21.

Söderledskyrkan (0-5 år)

Denna verksamhet ersätts av sångsamling ute på gräset intill kyrkan. Ta med egen filt och sitt på lämpligt avstånd från varandra. Vi träffas oavsett väder.
När: Fredagar kl. 10.00 för barn i blandade åldrar, kl. 11.00 för barn upp till 1 år.
Maxantal: 30 personer/samling
Plats: Söderledskyrkan, Lingvägen 149, Hökarängen
Kontakt: För frågor och funderingar kontakta asa.bjerkerot@svenskakyrkan.se  eller tfn 08-683 63 49