Navet i Maria Magdalena församling i Stockholm är S:ta Maria Magdalena kyrka som ligger vid Hornsgatan mellan Slussen och Mariatorget.

Torsdag 13 maj kl 11 | Konsert med Svenska Messingcapellet

Öppna ditt fönster på Kristi himmelsfärdsdag

Torsdag 13 maj kl 11 | Konsert med Svenska Messingcapellet

Digital andakt | Elisabeth Jonsson

Bönsöndagen

Digital andakt | Elisabeth Jonsson

Kyrkofullmäktige

Sammanträder ONLINE | 19 maj 2021 kl 18.30.

Här hittar du information om medlemskap i Svenska kyrkan och Maria Magdalena församling.

Medlem i Svenska kyrkan

I Svenska kyrkan döps barn, ungdomar och vuxna.

I Svenska kyrkan döps barn, ungdomar och vuxna.

Digital andakt | Sebastian Hellrup | Kvartett ur Maria Magadalena Vokalensemble

Att växa i tro | Femte söndagen i påsktiden

Digital andakt | Sebastian Hellrup | Kvartett ur Maria Magadalena Vokalensemble

För max 8 personer.

Mässa varje dag kl 10.00

För max 8 personer.

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Konfirmationen är en upptäcksresa om livet. Här kan du läsa mer om de olika konfa-alternativ som finns i Svenska kyrkan på Södermalm. Anmälan hittar du under respektive alternativ.

Konfirmation på Södermalm

Aprilhälsning från kyrkoherden

Hillevi Uddenfeldt | Påsktiden

Aprilhälsning från kyrkoherden

Information uppdaterad 21 april

Här hittar du det senaste (Covid19)

Information uppdaterad 21 april

Vi lever under samma himmel och har samma värde och rättigheter. Men beroende på var vi föds, eller vilket kön vi har, ser verkligheten olika ut. Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Karta med nålar på diverse platser.

Digitala träffar med utlandsförsamlingar

Du har möjlighet att träffa flera av Svenska kyrkans utlandsförsamlingar, genom att ansluta till digitala träffar.

Någon gång förlorar vi en som står oss nära. Att få träffa andra i liknande situation kan hjälpa oss igenom sorgen. Välkommen du också!

Uppehåll tillsvidare: Samtal om sorg

Uppdaterat 210127