Navet i Maria Magdalena församling i Stockholm är S:ta Maria Magdalena kyrka som ligger vid Hornsgatan mellan Slussen och Mariatorget. Just nu renoverar vi kyrkan och hyr in oss i S:t Paulskyrkan.

Välkommen till Maria Magdalena församling i sommar!

Sommar 2016

Välkommen till Maria Magdalena församling i sommar!

S:ta Maria Magdalena kyrka renoveras

S:ta Maria Magdalena kyrka är stängd för renovering t o m november 2016.

Några pilgrimsvägar är urgamla och trampas upp på nytt, andra är nya och oprövade. Människor ger sig ut på vägar och stigar i sitt sökande efter livets djup och i längtan.

Pilgrimsvandring

Maria Magdalena Kammarkör söker tenorer

Kören har hög musikalisk ambitionsnivå och under våren 2017 åker kören på en Englandsturné. Leds av Mats Nilsson, årets körledare 2014.

För mer information kontakta Henrik Linton (sångare och styrelsemedlem): 073-773 64 36, HLN@cfmoller.com. Läs mer här: svenskakyrkan.se/mariamagdalena/mmkk

Vad gör vi?