Navet i Maria Magdalena församling i Stockholm är S:ta Maria Magdalena kyrka som ligger vid Hornsgatan mellan Slussen och Mariatorget. Just nu renoverar vi kyrkan och hyr in oss i S:t Paulskyrkan.

Flera av våra körer söker nya sångare i höst.

Sjung i kör!

Flera av våra körer söker nya sångare i höst.

Sällskapet Mariavännerna är en träff för daglediga där vi får ta del av olika program.

Mariavännerna

Bild: Simon Stanford/ikon

60 miljoner människor lever på flykt

Om du kommer härifrån heter en dokumentär av Marika Griehsel och Lollo Jarnebrink som är gjord för Svenska kyrkans internationella arbete.

Bakom varje siffra finns en unik berättelse. 60 miljoner är det högsta antalet sedan andra världskriget och de allra flesta bor i närområden till sina hemländer. Om du kommer härifrån utspelar sig i flyktinglägret Kakuma i Kenya. Här bor Klementine, Jackson, Deeqa och nästan 200 000 fler människor. Vad har de flytt från? Hur ser vardagen ut och vad drömmer de om?

Filmskaparna Lollo Jarnebrink och Marika Griehsel har arbetat med dokumentären under tre års tid på uppdrag av Svenska kyrkan.

Du kan se den gratis på http://www1.svenskakyrkan.se/kakuma