Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon: +46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Navet i Maria Magdalena församling i Stockholm är S:ta Maria Magdalena kyrka som ligger vid Hornsgatan mellan Slussen och Mariatorget.

Ikonen: ett fönster mot himlen. Lär dig måla ikoner med en teknik som går tillbaka ända till 300-talet. Sommarkurs 13-17/8.

Ikonmålning

Cyklar sökes!

Tack ni snälla familjer som har skänkt barncyklar! Vi är fortfarande i behov av cyklar till en mamma och en stor pojkcykel till en 15-åring (eventuellt en herrcykel). Om du har något av detta ring gärna för-samlingsassistent Annika Sydow eller skicka ett sms på 072-222 38 40. Tack på förhand!