Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon: +46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Internationellt arbete

Maria Magdalena församling är med och stödjer Svenska kyrkans internationella arbete. Församlingen har också valt att speciellt stödja några projekt.

Svenska kyrkans internationella arbete

Svenska kyrkans internationella arbete fokuserar på ett antal områden, där bland annat hälsa, jämställdhet, hållbar försörjning, religionsdialog och rättvisefrågor står i fokus. Vårt arbete blir effektivt tack vare ett väl utvecklat samarbete med våra samarbetspartners världen över. Arbetet utgår alltid från att bekräfta och stärka människors egna förmågor, ansvar och möjligheter.

Detta gör Svenska kyrkans internationella arbete:

Pengarna kommer fram och vi har 90-konto som lyder under Svensk insamlingskontroll. Läs mer här.

Församlingens stödprojekt

Församlingen stöder två projekt specifikt förutom arbetet med Svenska kyrkans internationella arbete i allmänhet.