Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Unga i Maria Magdalena

Vi längtar efter att se er igen i olika sammanhang.

Ungdomsgruppen i Maria Magdalena har sommaruppehåll men ses på onsdagar kl 19:30- 21:30  på Kvarngatan 1, 1 tr ned under terminerna, start 4/9 . Porttelefon Unga Maria.

Ungdomsgruppen är en uppföljning av din konfirmandtid. Här gör vi övningar och samtalar, pysslar och har andakt. Vår önskan är att ungdomsgruppen kan få vara en plats där du får andas ut, träffa vänner, utforska de stora livsfrågorna och bara vara. Vi startar 19.30 med fika. Klockan 20.00 går vi en runda, hur känner du nu? Därefter följer kvällens program. Runt 21.00 har vi andakt och 21.30 är det dags att går hem. Vi hoppas att möta dig i vår ungdomsgrupp framöver! (OBS! Ingen föranmälan behövs. Kom som du är de onsdagar som passar.)

Start höstterminen 2019 4/9, slutar  18/12

Läger Frustuna 13-15 september

Avgift 200 kr
Sista anmälan 31/8 begränsade antalplatser

Anmälan:

Taizé

I augusti åker vi till ett kloster i Frankrike i byn Taizé. Dit kommer ungdomar från hela världen för att mötas, prata och fira Gudstjänst tillsammans. Barackerna man sover i och maten är enkel. Det ligger vackert i Bourgogne. Taizé är en påminnelse om livets enkelhet, om att det viktigaste vi har är gemenskap och andra människor. I och med de långa meditativa Gudstjänsterna hinner man komma ner i varv, få tänka och fundera. Genom samtalsgrupperna får man fundera kring vår tradition och vår tro. I övrigt finns tid för att träffa nya människor, skratt och umgänge.

Ledarutbildning

Hösten 2019
Start 19 september torsdagar 17:00-18:30
20 oktober söndag 11-14
10 november söndag 11-14
5 december torsdagar 17:00-18:30
Fortsätter vårterminen 2020

Ledarutbildningen är till för dig som vill utforska dina ledaregenskaper. Här pratar vi också om hur grupper fungerar och hur man kan relatera till olika situationer. Vem är jag i relation till andra och hur blir jag autentisk? För dig som är konfirmerad under Krakow -18 startar en ny utbildning hösten -19 dit du är välkommen.