Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Välkommen att fira gudstjänst i Maria Magdalena församling!

Huvudgudstjänsten i Maria Magdalena församling firas på söndagar kl 11 då vi har högmässa. Ibland är söndagsgudstjänsten en temagudstjänst, så som mässa med små och stora där vi lägger lite extra fokus på församlingens yngsta medlemmar. Alla andra söndagar under terminerna är det söndagsskola i gudstjänsten.

Under veckorna firar vi Veckomässa på tisdagar kl 12 och Stilla mässa torsdagar kl 18.
Lunchbön måndag, onsdag, torsdag och fredag kl 12.

Bild: Roberth Björk

Aktuella gudstjänster

S:ta Maria Magdalena kyrka - Bellmansgatan 13

Varje vecka i kyrkan

• Veckomässa tisdagar kl 12
  • Lunchbön, måndag, onsdag, torsdag och fredag kl 12
  • Mässa i Taizéanda torsdagar kl 18 under terminerna, Stilla mässa under terminsuppehåll (vinter/sommar)
  • Högmässa söndagar kl 11
  • Mässa med små och stora, 2 söndagar under hösten, 6/10 och 10/11 söndag kl 11
  • Morgonbön onsdagar kl 07.30 under terminerna

Söndagsgudstjänster och helger

Aktuella gudstjänster finns i kalendern

Söndagsskola

Under första delen av högmässan samlas alla barn som vill, oavsett ålder, för att lyssna på en bibelberättelse eller möta en person i Bibeln. Högmässan börjar kl 11 på söndagar. Söndagsskolan slutar i god tid innan nattvarden. Söndagsskolan följer skolåret och sker vid de flesta söndagsgudstjänster, förutom vid Mässa med små och stora. Alla barn är välkomna. Ingen föranmälan och självklart får föräldrar vara med! Välkommen önskar Annika Sydow, församlingsassisstent, 072-222 38 40.

Hösten 2019
Den 29/9 startar Söndagsskolan.