Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Välkommen till Högalids församling på Södermalm i Stockholm. Vi vill vara en kyrka med och för alla, en inkluderande församling som inte diskriminerar utifrån ekonomiska förutsättningar, kön, psykisk hälsa, fysisk förmåga, etnicitet eller sexuell läggning. Vi vill vara en församling som välkomnar och tjänar alla människor såsom Jesus själv gjorde.

Earth Hour är världens största klimatmanifestation och engagerar nu hundratals miljoner människor i allt fler länder. I år är klimatet och biologisk mångfald i fokus. Vi släcker i Högalidskyrkan! Gör ni? Välkommen på föreläsning och konsert. Snacks och mingel i vapenhuset.

Earth Hour 30/3 #Connect2earth

Fri entré! Andakt 13.15.

Min soldat

Med några välkända sånger som inramning minns vi krigsåren, år av ransonering och kamp när samtidigt kärleken och de närmaste blev viktigare än någonsin förr, ända fram till freden. Samlade glimtar och berättelser, där en överlevares skildring får en särskild plats. Åsa Hagberg är författare och föreläsare, sjunger och spelar. Måndagsöppet 1/4 kl 13.30, församlingshuset, stora salen. Fri entré! Andakt 13.15.