Lokaler

Lokaler i Högalids församling kan hyras respektive lånas i samband med förrättningar som dop och begravning eller möten.

Stora salen, församlingshuset

Stora salen i församlingshuset fungerar som kyrkosal när Högalidskyrkan är stängd för renovering.

Högalids utomhuskyrka

I Prästgårdsparken bakom expeditionsbyggnaden finns Högalids utomhuskyrka. Här kan dop, vigsel och gudstjänst hållas. Det är också en plats för stillhet och ro.

Borgerskapets kyrka

Högalids församling har tillgång till Borgerskapets kyrka för begravningar när Högalidskyrkan är stängd för renovering.

Högalidskyrkan med omnejd sett från luften. Det är sommar.

Högalidskyrkans renovering

Startskottet har gått för Högalidskyrkans renovering. Den är nu stängd för allmänheten och beräknas vara klar våren 2023. Kyrkan kan fortsätta att vara en öppen, trygg och tillgänglig mötesplats för framtida generationer och vi bevarar ett viktigt kulturarv för folket. Det första nödvändiga steget i renoveringen är kyrkans stora tak. Läs mer.

S:t Ansgarskapellet, Högalidskyrkan

Stängt pga renovering till våren 2023. Under tiden fungerar stora salen i församlingshuset som kyrksal.

Dopkapellet, Högalidskyrkan

Högalidskyrkan är stängd för renovering t o m våren 2023. Under tiden fungerar stora salen i församlingshuset som kyrksal.

Låna eller hyra lokal

Här visar vi avgifter vid lokalhyra för medlemmar och icke medlemmar.