Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Boka dop

Här kan du göra en bokningsförfrågan gällande dop och lokal för dopkalas. Vi återkommer till dig inom några dagar med bekräftelse på din bokning.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP

Här i kalendern kan du hitta lediga tider som kan bokas via hemsidan. När din bokningsförfrågan skickats till oss, gör vi en avstämning och återkommer till dig inom några dagar. Först då är bokningen definitiv. Bokning av dop via bokningsformuläret kan göras senast tre veckor före doptillfället. 

OBS! Vi är tacksamma om ni stämmer av med era närmaste innan ni bokar för att undvika om- och avbokningar i möjligaste mån. Tack!

Välj lokal och/eller tid och fyll i uppgifterna i formuläret. Om ni är flera som vill döpas på samma tid (t ex syskon), fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.

Lokal för Dopkalas

Vill ni ha dopkalas efter dopet kan vi erbjuda olika lokaler för det. Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig. En bokningsavgift på 375 kr för lokal för dopkaffe tas alltid ut. Läs mer om lokaler och övriga priser här. Du kan också kontakta oss.

Dopklänning

Det finns möjlighet att låna dopklänning.

Andra önskemål?

Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet på annan plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per e-post eller telefon.

hogalid.forsamling@svenskakyrkan.se 

Tel. 08-616 88 00 

Läs mer om dopet