En bebis klädd i dopdräkt sträcker fram sina händer.

Boka dop

Här kan du göra en bokningsförfrågan gällande dop och lokal för dopkalas. Vi återkommer till dig inom några dagar med bekräftelse på din bokning.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP

I dopkalendern nedan visas lediga tider. När din bokningsförfrågan skickats till oss, gör vi en avstämning och återkommer till dig inom några dagar. Först då är bokningen definitiv. 

OBS! Vi är tacksamma om ni stämmer av med era närmaste innan ni bokar för att undvika om- och avbokningar i möjligaste mån. Tack!

Välj lokal och/eller tid och fyll i uppgifterna i formuläret. Om ni är flera som vill döpas på samma tid (t ex syskon), fyll i namn och personnummer i rutan ”övriga önskemål”.

Lokal för Dopkalas

Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig. Högalids församling har kontrakt med Söderbönans catering, som kan anlitas. En bokningsavgift på 375 kr för lokal för dopkaffe tas alltid ut. Avgiften för av- och ombokningar är 750 kr.  

Lokaler och övriga priser

Du kan också kontakta oss.

Dopklänning

Det finns möjlighet att låna dopklänning.

Andra önskemål?

Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet på annan plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per e-post eller telefon.

Skicka e-post till Högalids församling 
Tfn 08-616 88 00 

Mer information om dopet

En bebis klädd i skjorta och fluga ser glad ut och håller ena handen på dopfunten.

Om dopet

Dopet är en gåva från Gud till oss människor, en helig handling som bär ett löfte om gemenskap och samhörighet. Genom dopet upptas en människa i kyrkan. Dopet har ingen åldersgräns. Läs mer om dopet.