Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Högalids alla kan sjunga-kör

Att sjunga med andra kan ge glädje och kraft du inte visste att du hade. I Alla kan sjunga-kören handlar det om sångglädjen här och nu. Inga förkunskaper behövs.

Alla kan sjunga! Vill du sjunga i kör med oss?

I Högalids församling finns en ”Alla kan sjunga-kör” som är öppen för dig som vill upptäcka körmusik och sjunga tillsammans med andra. Du behöver inte kunna läsa noter. Ingen provsjungning krävs och vi har ingen åldersgräns. Vissa i kören har en diagnos, andra inte.

Körledare är Benedikt Melichar. Han tycker om att lära människor hur rösten fungerar och hur man kan använda den. Minst en gång per termin sjunger kören i en gudstjänst i Högalidskyrkan. Det kan vara både visor, psalmer och popmusik.

körövningar

Under våren 2019 övar kören varje vecka på onsdagar kl. 17.00 – 18.00 (förutom veckorna 9, 16, 18, 20 och 23).
Första övningen är 16 januari, sista övningen 12 juni.
Kören medverkar i gudstjänsten 28 april och 19 maj.

Kontakta körledare Benedikt Melichar om du är intresserad.

Adress för beställning av färdtjänst

Högalids kyrkväg 11
Tid för avlämning: 16.10. Tid för hämtning: 17.40.

Hoppas att vi ses!

Benedikt Melichar

Organist, Kyrkomusiker

SMS: 070-290 42 22

Mer om Benedikt Melichar

Benedikt Melichar ansvarar för Kammarkören Högalid, Oratoriekören, Alla kan sjunga-kören samt kammarorkestern.