Högalids alla kan sjunga-kör

Att sjunga med andra kan ge glädje och kraft du inte visste att du hade. I Alla kan sjunga-kören handlar det om sångglädjen här och nu. Inga förkunskaper behövs.

Alla kan sjunga! Vill du sjunga i kör med oss?

I Högalids församling finns en ”Alla kan sjunga-kör” som är öppen för dig som vill upptäcka körmusik och sjunga tillsammans med andra. Du behöver inte kunna läsa noter. Ingen provsjungning krävs och vi har ingen åldersgräns. Vissa i kören har en diagnos, andra inte.

Körledare är Benedikt Melichar. Han tycker om att lära människor hur rösten fungerar och hur man kan använda den. Minst en gång per termin sjunger kören i en gudstjänst i Högalidskyrkan. Det kan vara både visor, psalmer och popmusik.

körövningar

Under hösten 2019 övar kören varje vecka på onsdagar kl. 17.00 – 18.00 (förutom vecka 44).
Första övningen är 21 augusti, sista övningen 11 december.
Kören medverkar i gudstjänsten 25 augusti, 6 oktober och 24 november.

Kontakta körledare Benedikt Melichar om du är intresserad.

Adress för beställning av färdtjänst

Högalids kyrkväg 11
Tid för avlämning: 16.40. Tid för hämtning: 18.10.

Hoppas att vi ses!

Benedikt Melichar

Organist, Kyrkomusiker

Mer om Benedikt Melichar

Benedikt Melichar ansvarar för Kammarkören Högalid, Oratoriekören, Alla kan sjunga-kören samt kammarorkestern.