Ett 20-tal personer står samlade, Högalids församlings kammarkör. De ser glada ut.
Foto: Peter Sandin

Kammarkören Högalid

En mindre, blandad kör som jobbar på avancerad nivå med både a cappella- och orkesterrepertoar.

Kammarkören Högalid

Vi är en mindre kammarkör där varje sångare är viktig och tar stort eget ansvar. Kören har hög ambition och vill ständigt utvecklas. Det unika med oss är att vi både framför mindre kända verk i litet format och de stora verken, då oftast i samarbete med andra körer.

Vi är alltid öppna för nya duktiga korister med körvana, god sångröst och god notläsningsförmåga.

Repertoar

Kören har en bred repertoar innehållande modern och klassisk körmusik, oftast a cappella, men ibland också under medverkan av en orkester. Vi repeterar på torsdagskvällar och förutom att ge konserter deltar kören i kyrkans gudstjänster.

Mer information hittar du på Facebook

Kammarkören Högalid är en kör

• för dig som vill musicera tillsammans med andra på en hög nivå

• där du tar ett eget och långsiktigt ansvar

• där du erbjuds en lyckad kombination av konstnärlig ambition, god social gemenskap och intressanta produktioner

Om du är intresserad kontakta körledare Benedikt Melichar

Kammarkören Högalid HÖSTEN 2022

Kammarkören Högalid tar in nya sångare

Är du en sångare som har god körvana och gillar ett högt repetitionstempo så är detta kanske en kör för dig. I höst sjunger vi bland annat verk av Charpentier och Britten.
Kammarkören kommer starta hösten med 2 öppna repetitioner 25 aug och 1 sept kl 18.30 - 21.30

En person i förgrunden, har munnen öppen och håller ut sina händer, i bakgrunden står ett antal personer samlade.

Provsjungning

Träffa en körledare för att hamna i rätt kör eller söka till en specifik grupp.