Ett 20-tal personer står samlade, Högalids församlings kammarkör. De ser glada ut.
Foto: Peter Sandin

Kammarkören Högalid

En mindre, blandad kör som jobbar på avancerad nivå med både a cappella- och orkesterrepertoar.

Kammarkören Högalid

Vi är en mindre kammarkör där varje sångare är viktig och tar stort eget ansvar. Kören har hög ambition och vill ständigt utvecklas. Det unika med oss är att vi både framför mindre kända verk i litet format och de stora verken, då oftast i samarbete med andra körer.

Vi är alltid öppna för nya duktiga korister med körvana, god sångröst och god notläsningsförmåga.

Repertoar

Kören har en bred repertoar innehållande modern och klassisk körmusik, oftast a cappella, men ibland också under medverkan av en orkester. Vi repeterar på torsdagskvällar och förutom att ge konserter deltar kören i kyrkans gudstjänster.

Mer information hittar du på Facebook

Kammarkören Högalid är en kör

• för dig som vill musicera tillsammans med andra på en hög nivå

• där du tar ett eget och långsiktigt ansvar

• där du erbjuds en lyckad kombination av konstnärlig ambition, god social gemenskap och intressanta produktioner

Om du är intresserad kontakta körledare Benedikt Melichar

kammarkören Högalid HÖSTEN 2021

Välkomna att sjunga med oss i höst! Inför höstens projekt söker vi några duktiga sångare, framförallt basar och tenorer.

Är du, eller känner du, en sångare som törstar efter en musikalisk utmaning och vill medverka i ett eller fler projekt under hösten? Kontakta då vår kördirigent Benedikt för mer information och ev provsjungning!

Benedikt Melichar

Kyrkomusiker, Organist

Mer om Benedikt Melichar

Benedikt Melichar är av församlingens musiker och jobbar med körer och orkestern.