Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Kammarkören Högalid

En mindre, blandad kör som jobbar på avancerad nivå med både a cappella- och orkesterrepertoar.

Kammarkören Högalid

Kören är en blandad kör på avancerad nivå med målsättningen att vara 20–24 medlemmar och är en av körerna inom Högalids församling. Kören leds av Benedikt Melichar.

Repertoar

Kören har en bred repertoar innehållande modern och klassisk körmusik, oftast a cappella, men ibland också under medverkan av en orkester. Körens medlemmar agerar själva som solister vid vissa konserter. Vi repeterar på torsdagskvällar och deltar även i kyrkans gudstjänster.

högt tempo

Kören arbetar i ett högt tempo, har en hög ambitionsnivå och befinner sig nu i en uppbyggnadsfas. Varje sångare är betydelsefull för helheten, såväl personligt som musikaliskt, och förväntas vilja ta ett stort eget ansvar för det musikaliska lärandet. Mer information hittar du på Facebook

sångare sökes

Just nu söker vi enstaka sångare till samtliga stämmor. Du som söker till kören behöver körvana, god sångröst och god notläsningsförmåga.

Kammarkören Högalid är en kör

• för dig som vill musicera tillsammans med andra på en hög nivå

• där du tar ett eget och långsiktigt ansvar

• som erbjuder en lyckad kombination av konstnärlig ambition, god social gemenskap och intressanta produktioner

Om du är intresserad kontakta körledare Benedikt Melichar

Schema kammarkören Högalid Våren 2019

10/01 - Första repetition i det nya året
27/01 - Högmässa (kl11)
24/02 - Högmässa (kl11)
24/03 - Konsert (kl16) - Maria bebådelse
14/04 - Konsert (kl16) - Bachs Johannespassion tillsammans med Stockholms kammarkör under ledning av Florian Benfer
12/05 - Högmässa (kl11)
16-19/5 - Körresa till Österrike
16/06 - Körfest i Högalid (konsert med alla vuxenkörer i församlingen)

Benedikt Melichar

Organist, Kyrkomusiker

SMS: 070-290 42 22

Mer om Benedikt Melichar

Benedikt Melichar ansvarar för Kammarkören Högalid, Oratoriekören, Alla kan sjunga-kören samt kammarorkestern.