Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Högalids kammarorkester

Orkestern är en fristående förening som är knuten till Högalids församling.

En stråkorkester med 20–25 medlemmar som består av en blandning av professionella och amatörer.

Vid behov engageras blåsare. Kammarorkestern brukar ha cirka tre framträdanden per termin, ibland tillsammans med församlingens körer. Orkestern är en fristående förening som är knuten till församlingen.

Övar onsdagar kl 19.00–21.00 i kyrkan

Exempel: musik av bla Pettersson, Wirén, Händel, Goodall.

Benedikt Melichar

Organist, Kyrkomusiker

SMS: 070-290 42 22

Mer om Benedikt Melichar…

Benedikt Melichar ansvarar för Kammarkören Högalid, Oratoriekören, Alla kan sjunga-kören, Högalid Emeritus samt kammarorkestern.