Körer och orkester

Välkommen till Högalidskyrkans kör och orkesterverksamhet. Vi har något för både stora och små med olika musikinriktningar.

Alla grupper deltar i församlingens gudstjänster, har regelbundet konsertframträdanden i Högalidskyrkan och åker även ibland på både kortare och längre turnéer.

Föranmälan krävs till alla grupper. Provsjungning till Kammarkören Högalid, Högalids damkör och oratoriekör. Vissa av grupperna är redan "fullstämmiga". Att vara med i vår verksamhet kostar ingenting, förutom det egna engagemanget!

För ytterligare information och anmälan, välkommen att kontakta respektive ledare.