Högalids församling Besöksadress: Högalids Kyrkväg 11, 11730 STOCKHOLM Postadress: BOX 9048, 10271 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6168800 E-post till Högalids församling

Kyrkorådet

Vid kyrkovalet, som hålls vart fjärde år, väljs ett antal personer till kyrkofullmäktige av församlingens röstberättigade medlemmar. Kyrkofullmäktige utser sedan ett kyrkoråd.

Kyrkorådet

Kyrkorådet är församlingens »regering« och ansvarar för de operativa frågorna i församlingen. Kyrkorådet sammanträder ca 10 gånger per år. Kyrkofullmäktige sammanträder vanligtvis 2 gånger per år.

Kyrkorådets ordförande
Ingrid Andersson (s). ingrid.ge.andersson@gmail.com

Kyrkorådets vice ordförande
Inger Karlsson (BorgA), telefon 076-145 01 22, karlsson.inger@telia.com

Kyrkorådets andre vice ordförande
Martin Siöland (s), martin.sioland@unilin.com

Kyrkoherden
Christina Engqvist, kyrkoherde. Telefon 08-616 88 12,
Christina Engqvist

Kyrkorådets övriga ledamöter

Kommer att presenteras nedan.