Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 Stenhamra Postadress: BOX 7, 17903 STENHAMRA Telefon: +46(8)56420920 E-post till Färingsö församling Webbplats

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Kontakta körledare Birgitta:
birgitta.lindeke.levin@svenskakyrkan.se

Sjung in våren med oss

I år deltar Färingsö församling i Valborgsfirandet i Stenhamra genom att bland annat organisera en Valborgskör. Vill du hjälpa oss att sjunga in våren 30/4? Vi kommer att repetera 27/4 och 30/4. Kontakta körledare Birgitta: birgitta.lindeke.levin@svenskakyrkan.se

Det kommer att finnas fika och varma mackor senare på kvällen.

Öppettider: 30 april kl 18:00 – sent
Stängt under tiden brasan tänds (ca 19:30-20:45)
Var: Stenhamra församlingsgård, Herman Palms plan 4D

Ungdomskväll på valborg

Kom och häng med oss Entrappaned. Möjlighet till att spela pingis, tv-spel, sällskapsspel och mycket annat finns. Det kommer att finnas fika och varma mackor senare på kvällen. Öppettider: 30 april kl 18:00 – sent Stängt under tiden brasan tänds (ca 19:30-20:45) Var: Stenhamra församlingsgård, Herman Palms plan 4D

Religionsdialog - Stenhamra församlingsgård, 26 april 19.00

Yngve Göransson bjuder in gäster till samtal om religion och tro. Denna gång är ämnet "Religion och samhälle - Hur skapar vi en god framtid tillsammans?" Gäster är Eli Göndör, fil. dr i religionshistoria, författare och samhällsdebattör, och Hanna Gadban, feministisk och politiskt liberal samhällsdebattör och författare.

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Gudstjänster

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på.
Flera olika körer som har olika inriktningar.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Livshändelser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!