Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 Stenhamra Postadress: BOX 7, 17903 STENHAMRA Telefon: +46(8)56420920 E-post till Färingsö församling Webbplats

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Aktuellt från Färingsö församling

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Gudstjänster

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på.
Flera olika körer som har olika inriktningar.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Livshändelser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Vi är mycket stolta över våra vackra kyrkor! För tusen år sedan byggdes tusen kyrkor, fyra på Färingsö.

Kyrkor och kapell

Här kan du hitta telefonnummer och andra kontaktmöjligheter. Välkommen till vår expedition i Stenhamra.