Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Sommaren kommer in många former, och musik är definitivt en av dem. Musiken är viktig i kyrkan och i sommar finns det gott om möjligheter att få ta del en mängd fria musikupplevelser.

Musik i sommar

Lördag 25 maj kl. 18.00 i Skå kyrka.

Kom Sommarljus

Lördag 25 maj kl. 18.00 i Skå kyrka. Konsert med Färingsö kyrkokör under ledning av Birgitta Lindeke Levin och Hägerstens vokalensemble ledda av Ulla-Britt Åkerlund. Ligita Sneibe ackompanjerar. Musik av Wilhelm Stenhammar, Jan-Olof Kullander, Sven-David Sandström, Lars Åberg, Franz Schubert m.fl.

Njut av förtrollande toner när fyra framstående organister bjuder in till konserter i våra vackra medeltidskyrkor.

Färingsö orgeldagar 2019