Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 Stenhamra Postadress: BOX 7, 17903 STENHAMRA Telefon: +46(8)56420920 E-post till Färingsö församling Webbplats

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Stenhamra församlingsgård - Lördag 25 mars kl. 15.00. Njut av vacker körsång när Färingsö kyrkokör tolkar den svenska visskatten med Taube, Ramel, Alvén och mycket annat. Kaféet öppnar kl. 14.30, musiken startar kl. 15.00. Inträde 50 kr, fika ingår.

Musikcafé - Färingsö kyrkokör

satsningar på äldre. Passa på att ställa frågor.
Träffa Adam, och njut av sopplunch dessa datum:
Tisdag 28 mars, Färentuna församlinghem, 12.00
Torsdag 30 mars, Stenhamra församlingsgård, 12.00

Adam Reuterskiöld besöker soppluncherna

Kommunstyrelsens ordförande, Adam Reuterskiöld, kommer till våra soppluncher i slutet av mars för att berätta om kommunens satsningar på äldre. Passa på att ställa frågor. Träffa Adam, och njut av sopplunch dessa datum: Tisdag 28 mars, Färentuna församlinghem, 12.00 Torsdag 30 mars, Stenhamra församlingsgård, 12.00

Vill du jobba hos oss? Just nu söker vi en Kyrkogårdsförman på heltid 100%.
Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss? Just nu söker vi en Kyrkogårdsförman på heltid 100%. Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Stenhamra församlingsgård, lördag 8 april 15.00 och 18.30.
En musikföreställning med Skråme i samarbete med Mälaröarnas musiksällskap.

Tolvslaget

Stenhamra församlingsgård, lördag 8 april 15.00 och 18.30. En musikföreställning med Skråme i samarbete med Mälaröarnas musiksällskap. Fri entré

Välkommen till två heldagar i sällskap med den legendariske

Masterclass i orgel

Välkommen till två heldagar i sällskap med den legendariske orgelprofessorn Hans-Ola Ericsson i den underbart vackra Sånga kyrka på Färingsö. Måndag-tisdag 12-13 juni 2017.

Fri entré.

Miljöföreläsning

Stenhamra församlingsgård - 22 mars kl. 19.00. Daniel Granberg, från bolaget Good Point, reder ut begreppet social hållbarhet, ur både ett miljömässigt och ett ekonomiskt perspektiv. Fri entré.

Håll dig uppdaterad om allt som händer i Färingsö församling. Vårt månadsblad är upplagd som ett kalendarium så att du kronologiskt kan följa allt som händer dag för dag.

Läs vårt månadsblad

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla medlemmar i Svenska kyrkan som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval 2017

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Gudstjänster

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på.
Flera olika körer som har olika inriktningar.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Livshändelser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!