Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 Stenhamra Postadress: BOX 7, 17903 STENHAMRA Telefon: +46(8)56420920 E-post till Färingsö församling Webbplats

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Sommaren kommer in många former, och musik är definitivt en av dem. Musiken är viktig i kyrkan och i sommar finns det gott om möjligheter att få ta del av ett brett och varierat utbud.

Musik i sommar

Avslutas med fikastund, så medtag matsäck

Söndag 20 augusti - 11.00 Svartsjö slottspark

Pilgrimsmässa och pilgrimsvandring

11.00 - Pilgrimsmässa med Mårten Mårtensson, präst och Birgitta Lindeke Levin, musiker.Följ skyltning från nedre parkeringen. 12.00 - Efter mässan går vi en lätt pilgrims-vandring i slottsparken ledda av Birgitta Sommarbäck och Sandra Malmborg. Avslutas med fikastund, så medtag matsäck Söndag 20 augusti - 11.00 Svartsjö slottspark

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Gudstjänster

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på.
Flera olika körer som har olika inriktningar.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Livshändelser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!