Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Jobba i en aktiv församling på vackra  Färingsö i Ekerö kommun. Just nu söker vi en kyrkvaktmästare.

Lediga tjänster

Jobba i en aktiv församling på vackra Färingsö i Ekerö kommun. Just nu söker vi en kyrkvaktmästare.

Den pilgrimsvandringen som tidigare varit utannonserad till 22 april kan tyvärr inte genomföras. Vi beklagar detta och återkommer med nya tillfällen längre fram.

Inställd Pilgrimsvandring