På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Vårt miljöarbete - Åter diplomerat

På gudstjänst med nattvard i Stenhamra församlingsgård 18 februari mottog vi diplomet som visar att vi i Färingsö församling får fortsätta vara i den högsta fasen i Svenska kyrkans miljödiplomerings system, fas 3.
För att komma så här långt krävs det att många hjälper till, och i vår församling finns engagemanget i alla led. Anställda, förtroendevalda, ideella och deltagare i våra verksamheter. Alla har en del i detta diplom och alla är med på vår väg framåt mot nya utmaningar och nya miljömål.
Tack för allt ert arbete så här långt...!

Kom, ta en fika och träna på svenska. Eller lär ut och träffa nya människor under avslappnade former. Måndagar, 16.00-18.00, är det språkcafé i Barnens bibliotek i Stenhamra. Välkommen.

Språkcafé

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan ni leka,
måla, spela spel, fika och knyta kontakter.
Måndagar har vi sagostund, cirka kl. 10.00.
Fredagar har vi sångsamling och även korv, vanlig och vegetarisk,
till självkostnadspris.
Ledare: Anneli Östling
Kontakt: anneli.ostling@svenskakyrkan.se
Facebook: Öppet Kyrkis

Öppet kyrkis måndagar och fredagar. Färentuna församlingshem 09.00-12.00

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan ni leka, måla, spela spel, fika och knyta kontakter. Måndagar har vi sagostund, cirka kl. 10.00. Fredagar har vi sångsamling och även korv, vanlig och vegetarisk, till självkostnadspris. Ledare: Anneli Östling Kontakt: anneli.ostling@svenskakyrkan.se 08-564 209 51 Facebook: Öppet Kyrkis

Gudstjänster

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Livshändelser

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!