På landet men nära staden. Fyra medeltida kyrkor men en modern församling. Motsatser som är styrkor.

Under tre onsdagskvällar kommer Lars Brattgård berätta om hur arkeologin kan stärka, eller inte stärka, bibelns berättelser och historia. Välkommen till Stenhamra församlingsgård kl. 19.00 dessa datum: 25 oktober, 15 november och 6 december.

Arkeologi och bibelns historia

Kör ledare, Birgitta Lindeke Levin.
60:- inträde för konsert och fika.

Schlagerkafé - Stenhamra församlingsgård 21/10, 14.30

Körkafé i schlageryra med FaVo-kören tillsammans med Claes von Heijne, flygel, och Olle Steinholtz, bas. Kör ledare, Birgitta Lindeke Levin. 60:- inträde för konsert och fika.

Allhelgonakonsert - Faurés requiem - 5/11 kl. 18.00 Herman Palmsalen

Medverkande: Ekerö och Färingsö kyrkokörer, Ligita Sneibe, orgel, Birgitta Lindeke Levin, sopran, Lennart Lundblad, baryton, Helena Hansson, violin, Kerstin Baldwin Sterner, dirigent. Fri entré

Följ med oss på ett sommarläger du aldrig kommer att glömma.

Konfirmation 2018

Följ med oss på ett sommarläger du aldrig kommer att glömma.

Kom, ta en fika och träna på svenska. Eller lär ut och träffa nya människor under avslappnade former. Måndagar, 16.00-18.00, är det språkcafé i Barnens bibliotek i Stenhamra. Välkommen.

Språkcafé

Nu har vårt verksamhetsprogram för höstterminen kommit i posten till alla boende på Färingsö. Klicka på bilden för att läsa det även digitalt.

Verksamhetskatalog HT 2017

Håll dig uppdaterad om allt som händer i Färingsö församling. Vårt månadsblad är upplagd som ett kalendarium så att du kronologiskt kan följa allt som händer dag för dag.

Läs vårt månadsblad

Du är välkommen med din sorg. I alla tider har kyrkan mött sörjande människor och har därför stor och lång erfarenhet av just det. Du erbjuds både ritualer som hjälper dig genom den akuta sorgen och möjlighet till olika typer av stödjande samtal.

Stöd i sorgen

Välkommen till gudstjänst i Färingsö församling. Oftast på söndag klockan 11 - men inte alltid.

Gudstjänster

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på.
Flera olika körer som har olika inriktningar.

Musik i kyrkan

Färingsö församling har mycket musik att bjuda på. Flera olika körer som har olika inriktningar.

Dop, vigsel och begravning är milstolpar i livet. Här kan du hitta mer information och få praktiska råd.

Livshändelser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!

Grupper och mötesplatser

Här kan du finna en möjlighet till samarbete och gemenskap. Kom med och prova!