Foto: Albin Hillert/Ikon

Dop

Dopet är en fest då vi firar att den som döpts, stor som liten, blir en del i Guds stora familj. Välkommen att boka dop i Färingsö församling.

Välkommen att skicka in din bokningsförfrågan.

• Välj ledig tid och kyrka.
  • Fyll i formuläret.
  • Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.
  • Hittar du ingen tid som passar med den kyrka du önskar? Eller önskar du att dopet sker i söndagens gudstjänst? Kontakta bokningen på 08-564 209 20 eller faringso.forsamling@svenskakyrkan.se .
  • Behöver du om- eller avboka? Kontakta bokningen.

Vad händer sedan?

När förfrågan skickats till oss gör vi en avstämning innan vi skickar ut en bekräftelse.

Prästen kontaktar er ett par veckor innan dopet för att boka in ett samtal. Under samtalet går ni igenom vad som kommer att hända och ni kan komma med önskemål om texter, musik och böner.

dopklänning

Församlingen har två dopklänningar till små barn som vi lånar ut. Kontakta expeditionen för att komma överens om att komma och prova klänningarna. Viktigt att ni inte tvättar klänningarna efter användning, det gör vi.