Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Lediga tjänster

Ett arbetslag är alla medarbetare tillsammans. Här lägger vi ut våra lediga tjänster i församlingen. Just nu söker vi en kyrkvaktmästare.

Kyrkvaktmästare 100%

Som kyrkvaktmästare är du bekväm i både arbetsbyxor och kavaj. Du kan möta medmänniskor i både sorg och glädje. Du är trygg med maskiner och teknik. Du är serviceinriktad, händig och beredd att ta i när det behövs. En kombination av god fysik, empati och social kompetens.

Kyrkvaktmästare är en spännande roll med flera delar. Det handlar om arbete vid våra gudstjänster och förrättningar. Även vid konserter och andra arrangemang. I detta ingår tjänstgöring både vardagar, helger och kvällar.
Kyrkvaktmästaren är också den som ser till att kyrkor, församlingsgård, begravningskapell, kontor och expeditionslokaler hålls i gott skick och fungerar för sina ändamål.
För att få ihop dessa olika delar krävs god planeringsförmåga och ordningssinne.

Som kyrkvaktmästare kommer du att ha många personkontakter. Du kommer självklart att samarbeta med alla övriga församlingsanställda, men också ha många kontakter utåt. Kyrkvaktmästaren är ofta den första person som kyrkobesökaren möter.

Vi söker dig som:
* Har avslutade gymnasiestudier.
* Har kompetens inom fastighetsskötsel.
* Är representativ, hjälpsam och positiv i ditt möte med människor i olika typer av situationer.
* Är medlem i Svenska kyrkan och delar Svenska kyrkans värderingar.
* Har god fysik.
* Har B-körkort.

Ansökan:
Ansökan består av personligt brev + CV (inga betygskopior).
Skicka din ansökan till: faringso.forsamling@svenskakyrkan.se
Sista ansökningsdag är 2019-04-30.

Tillträde:
Enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning.

Mer information:
Kyrkogårdsförman Mikael Tindefors: