Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Hässelby Besöksadress: Maltesholmstorget 8, 16562 HÄSSELBY Postadress: BOX 4420, 16515 HÄSSELBY Telefon:+46(8)50599200 E-post till Svenska kyrkan Hässelby

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Hässelby

Innanför väggarna i Hässelby Strands kyrka, som är en av våra två kyrkor i Hässelby, pågår dagligen en massa olika aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här hittar du också vår second hand-butik, Tant Grön.

I Hässelby Villastads församlingshus har vi vår förskola, öppna förskola, musikskola och barnkörer samt olika konstutställningar. I kyrkan har vi babysång, familjegudstjänster, konserter samt många dop, vigslar och begravningar.  Välkommen att vara med i någon aktivitet, eller bara kom in och sitt en stund i våra kyrkor. Här hittar du höstens program!

Urval av aktuella evenemang

Konfirmation – dags för dig som är född 2004 och 2005 att anmäla dig

Församlingstidningen med program för Vt-20

Din kyrka, Svenska kyrkan Hässelbys församlingstidning ges ut med 3 nummer per år; vår, sommar och höst. Sommarnumret finns enbart att hämta i våra församlingshus, övriga delas ut med posten till alla hushåll i Hässelby. Vårnumret kommer i brevlådorna den 18 februari. Bor du inte i Hässelby eller av någon anledning inte fått tidningen, hör av dig så postar vi tidningen till dig.
ulrika.abrahamsson@svenskakyrkan.se

Gudstjänster

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan. 

Blankett för medlemsansökan.