Svenska kyrkan Hässelby

Ett år med pandemin har passerat med omställning till livesända gudstjänster på webben och fler öppna mötesplatser utomhus. På grund av pandemiläget kan vissa verksamheter komma att ändras med kort varsel. Håll utkik efter aktuell information här på hemsidan. Vi ser fram emot att åter få träffas i våra kyrkor!  Behöver du någon att prata med? Ring oss och be att få prata med en präst eller diakon: 08-505 992 00.

Aktuella gudstjänster & andakter

På gång

Artiklar i lokaltidningen

ACT – Svenska kyrkans internationella arbete

Barnverksamhet

Öppna förskolan, tisdagsklubben och babysången är inställda tills vidare p g a pandemin. Vi återkommer med ny information så snart vi har möjlighet att komma igång.

Konfirmation - anmälan öppnar 1 juni!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Bli medlem

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.