Svenska kyrkan Hässelby

Kyrkan ska vara en plats för vila, tro, trygghet och kraft. Normalt sett så sjuder våra kyrkor och församlingshus av aktiviteter och människor, men för tillfället har vi satt de flesta av våra verksamheter på paus av hänsyn till att minska smittspridningen av Coronaviruset. Livet pågår och vi får försöka hitta ro i den oro vi är många som känner. Behöver du någon att prata med kan du ringa oss för samtal.

Blott en dag, ett ögonblick i sänder, Vilken tröst vad än som kommer på! Allt ju vilar i min Faders händer, Skulle jag, som barn, väl ängslas då? Han som bär för mig ett Faders hjärta, Han ju ger åt varje nyfödd dag Dess beskärda del av fröjd och smärta, Möda, vila och behag.

Lina Sandell/Oscar Ahnfeldt/Johnny Gunter Thunqvist

Konfirmation – dags för dig som är född 2004 och 2005 att anmäla dig

Församlingstidningen med program för Vt-20

Din kyrka, Svenska kyrkan Hässelbys församlingstidning ges ut med 3 nummer per år; vår, sommar och höst. Sommarnumret finns enbart att hämta i våra församlingshus, övriga delas ut med posten till alla hushåll i Hässelby. Vårnumret kommer i brevlådorna den 18 februari. Bor du inte i Hässelby eller av någon anledning inte fått tidningen, hör av dig så postar vi tidningen till dig.
ulrika.abrahamsson@svenskakyrkan.se

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.