Meny

Svenska kyrkan Hässelby

Kyrkan är en plats för vila, tro, trygghet och kraft. Vanligtvis så sjuder våra kyrkor och församlingshus av aktiviteter och människor. Under Coronapandemin har vi pausat en stor del av vår externa verksamhet och har istället andakter och gudstjänster på webben som du kan ta del av. Under sommaren har vi friluftsgudstjänster utanför Hässelby Villastads kyrka. Varmt välkommen och glad sommar! Ladda gärna ner vårt Sommarblad

Konfirmation – dags för dig som är född 2005 och 2006 att anmäla dig!

Ladda ner konfabroschyren 2020!

Blott en dag, ett ögonblick i sänder, Vilken tröst vad än som kommer på! Allt ju vilar i min Faders händer, Skulle jag, som barn, väl ängslas då?

Lina Sandell/Oscar Ahnfeldt/Johnny Gunter Thunqvist

Gudstjänster 

Församlingstidningen med program för Vt-20

Din kyrka, Svenska kyrkan Hässelbys församlingstidning ges ut med 3 nummer per år; vår, sommar och höst. Sommarnumret finns enbart att hämta i våra församlingshus, övriga delas ut med posten till alla hushåll i Hässelby. Vårnumret kommer i brevlådorna den 18 februari. Bor du inte i Hässelby eller av någon anledning inte fått tidningen, hör av dig så postar vi tidningen till dig.
ulrika.abrahamsson@svenskakyrkan.se

Bli medlem i Svenska kyrkan

Bli medlem

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan. 

Blankett för medlemsansökan.