Adventstjärna

Svenska kyrkan Hässelby

Nytt beslut om max 8 personer i allmänna sammankomster. I och med detta sänder vi söndagens gudstjänst på webben. Vi har också utökat våra öppna mötesplatser utomhus med bland annat fler promenaddagar. Du kan också hålla utkik efter musik från både små och stora som kommer upp på webben. Vi fortsätter att vara kyrka tillsammans, fast nu lite annorlunda. Behöver du någon att prata med kan du ringa våra präster och diakoner.

Varmt välkommen att delta i vår webbsända gudstjänst på första advent, söndag 29 nov, kl. 11.00.

ACT – Svenska kyrkans internationella arbete

Musik & Kultur

Barnverksamhet

Öppna förskolan, tisdagsklubben och babysången är inställda resten av terminen p g a den ökade smittspridningen i Stockholmsområdet. Hoppas vi ses efter nyår!

Konfirmation för dig som är född 2005 och 2006.
Finns ett fåtal platser kvar– välkommen med din anmälan!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Bli medlem

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.