Svenska kyrkan Hässelby

Öppna kyrkor och gemenskap för alla. Omvandlingen av Hässelby Strands centrum pågår och Skanska bygger över 200 nya lägenheter som ska samlas kring ett nytt, modernt torg med kyrkan i centrum.

Innanför väggarna i Hässelby Strands kyrka, som är en av våra två kyrkor i Hässelby, pågår dagligen en massa olika aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här hittar du också vår second hand-butik, Tant Grön.

I Hässelby Villastads församlingshus har vi vår förskola, öppna förskola, musikskola och barnkörer samt olika konstutställningar. I kyrkan har vi babysång, familjegudstjänster, konserter samt många dop, vigslar och begravningar.  Välkommen att vara med i någon aktivitet, eller bara kom in och sitt en stund i våra kyrkor. Här hittar du vårens hela program!

Vi behöver fylla på vårt lager med kläder, skor, väskor och övriga prylar! Välkommen in och fynda i butiken på Maltesholmstorget 8, ingång i kyrkan, 2 tr upp. Välkommen!

Tant Grön – kyrkans egen second hand-butik

Kom och prata svenska! Vi träffas på tisdagar i Hässelby Strands församlingshus, 14.00-15.30. Come and speak swedish! We meet on Tuesdays in Hässelby Strand church (församlingshuset), 14.00-15.30. Maltesholmstorget 8, Hässelby Strand.

Språkcafé/ language cafe

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.