Svenska kyrkan Hässelby

En annorlunda tid och nya skarpare restriktioner. I och med det sänder vi våra gudstjänster och andra evenemang på webben. Vi har utökat våra öppna mötesplatser utomhus med bland annat fler promenaddagar. Vi fortsätter att vara kyrka tillsammans, fast på andra sätt. Behöver du någon att prata med kan du ringa våra präster och diakoner.

Webbgudstjänster

Söndag 24 januari, 3:e söndagen efter trettondagen.

Promenera tillsammans!

ACT – Svenska kyrkans internationella arbete

Barnverksamhet

Öppna förskolan, tisdagsklubben och babysången är inställda tills vidare p g a pandemin. Vi återkommer med ny information så snart vi har möjlighet att komma igång.

Konfirmation för dig som är född 2005 och 2006.
Finns ett fåtal platser kvar– välkommen med din anmälan!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Bli medlem

GDPR – hur vi hanterar personuppgifter

Hej, hej! Kan vi hjälpa dig med något? Skriv i formuläret här så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Bli medlem

Välkommen med i Svenska kyrkan. Det är lätt att bli medlem. Du kan anmäla dig här på nätet Klicka här. Eller om du vill så kan du använda en pappersblankett. Skriv ut och fyll i blanketten. Skriv under och skicka in eller lämna den till präst eller vaktmästare i kyrkan.

Blankett för medlemsansökan.