Frivilligarbete

Ideellt engagemang är givande på många sätt – både för dig själv och för andra. Ett volontäruppdrag är ett utbyte, det ska kännas bra för alla som är involverade.

Vad innebär ett volontäruppdrag?

Ett ideellt uppdrag innebär att du engagerar dig utan att få betalt. Fundera över vad du har lust att göra och vad som motiverar dig. Vad vill du bidra till och påverka? Vad vill du få ut av ditt engagemang och vad tycker du är roligt?

Ideellt engagemang innebär ett visst ansvar. Håll vad du lovar, och ta inte på dig mer uppgifter än du hinner med.

Det finns många uppgifter för dig som vill vara volontär i Svenska kyrkan Hässelby. Kanske har du egna förslag på vad du kan bidra med som volontär? Du bestämmer själv omfattningen på din insats.

Kryssa i vad du kan tänka dig, fyll i kontaktuppgifterna och skicka in eller lämna det i kyrkan. Du blir sedan kontaktad och vi bestämmer träff för ett samtal om vad som kan passa dig.

Man får så mycket tillbaka själv av att vara volontär. Vi väntar på dig, du behövs!

Varmt välkommen!

Välkommen som volontär. Fyll i och skicka in ansökan här.

Kryssa för vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Du kan också skriva in egna förslag längst ner.