Bladnerver
Foto: Rodion Kutsaev

Dop, vigsel, begravning

Svenska kyrkan Hässelby vill finnas med vid de stora livshändelserna. Det känns speciellt att få Guds välsignelse över det nya skedet i livet.

Dop

Dopet är öppet för alla, för barn såväl som vuxna. Dopet är en högtid förknippad med glädje, en gåva för livet och en väg in i den kristna gemenskapen. Du blir en del av den världsvida kyrkan. Men för många är dopet också en stark familjetradition.

Brudbukett

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

Begravning

Det är viktigt att få ett värdigt farväl. Begravningsgudstjänsten i Svenska kyrkan fungerar som en ritual för avsked.

Pilgrimsvandring, en meditativ och lagom lång tur i närområdet. Håll utkik efter nästa vandring!

Om Svenska kyrkan Hässelby

Hitta till kyrkan, ring, mejla eller kom på besök. Kanske vill du boka en lokal till gymnastik, dopkaffe eller sammanträde?