Vår verksamhet

Vår förhoppning är att du i våra olika verksamheter hittar en aktivitet som passar just dig. Saknar du något, hör gärna av dig till oss. I kalendern längst ner på sidan hittar du datum för våra aktiviteter. Kom och var med du också!

Saknar du något?

Vi är öppna för förslag kring olika aktiviteter. Det kan handla om att du önskar samla en grupp församlingsbor kring en särskild fråga eller ämne; exempelvis föräldraskap, samhällsengagemang, anhörigfrågor, andlighet eller något annat. Kanske kan vi vara samordnare eller erbjuda lokal och tid till att komma igång?