Barn

Vad är väl viktigare än våra barn? Vi värnar om barnen i Svenska kyrkan Hässelby och erbjuder verksamheter för barn i olika åldrar.

Allmän förskola

Kyrkans allmänna förskola ligger idylliskt i Hässelby Villastad. Vi huserar i ljusa, fina lokaler i Hässelby Villastads församlingshus.

Babysång

Välkommen med de allra minsta till en mysig sångstund i Hässelby Villastads kyrka på torsdagar kl. 13.00 med start 25 januari. Stängt för lov v. 9 och 14.

Öppen förskola

Är du hemma med barn på vardagar och tycker det är roligt att träffa andra föräldrar och barn? På öppna förskolan finns tid och plats för lek, prat och fika till självkostnadspris. Terminsstart 25 januari.

Tisdagsklubben

Kyrkans tisdagsklubb är ”kyrkans eget fritids” för dig som går i förskoleklass till årskurs 7. Anmälan krävs för gruppen med yngre barn. Terminsstart 23 januari.

Barnkörer - kom och sjung med oss!

I körerna träffas barn från olika skolor, får sjunga sånger i olika stilar och får en bra grund att utveckla sin röst och musikalitet. På kören får vi ett sammanhang, träffar nya kompisar och har kul tillsammans.

Skolkyrkan

Skolkyrkan i Hässelby vill vara en resurs för barn, ungdomar och personal inom skolan, som kunskapsförmedlare, samtalspartner och traditionsbärare.

Söndagsskolan

Välkommen till söndagsskolan alla barn! Söndagar kl. 11.00 i Hässelby Villastads kyrka.

Dop

Dopet är öppet för alla, för barn såväl som vuxna. Dopet är en högtid förknippad med glädje, en gåva för livet och en väg in i den kristna gemenskapen. Du blir en del av den världsvida kyrkan. Men för många är dopet också en stark familjetradition.

Sorgegrupp för barn

Barn och ungdomar som har förlorat en närstående erbjuds att delta i en sorgegrupp där man tillsammans med andra får möjlighet att bearbeta sina upplevelser och känslor.