Tisdagsklubben

Gillar du att träffa kompisar, leka, pyssla och prata om sådant som känns viktigt i livet? Då är tisdagsklubben något för dig! Anmälan till tisdagsklubben sker till helena.a.olsson@svenskakyrkan.se Skicka med: Barnets namn och födelsedatum. Hemadress(er). Vårdnadshavares namn, telefonnummer och e-postadress. Eventuella allergier. Får barnet gå hem själv? Övrigt bra att veta. Efter anmälan får ni svar via mejl där ni också får veta om det finns plats i gruppen.

Barn och ungdomar som har förlorat en närstående erbjuds att delta i en sorgegrupp där man tillsammans med andra får  möjlighet att bearbeta sina upplevelser och känslor.

Sorgegrupp för barn

Barn och ungdomar som har förlorat en närstående erbjuds att delta i en sorgegrupp där man tillsammans med andra får möjlighet att bearbeta sina upplevelser och känslor.