Anmäl dig till konfirmation 2024/2025!

Anmäl dig till konfirmation!

För dig som är född 2010 eller tidigare.

Vill du vara med om en upplevelse för livet?

En stor del av konfirmandtiden går ut på att tillsammans med nya och gamla vänner, ungdomsledare och vuxna göra nya saker och fundera över saker som du kanske inte har fått funder över innan. Så som sin egen identitet, tro, relationer, död och liv, traditioner, ondska och godhet och mycket mer.

Vi förutsätter inte att alla konfirmander tror på Gud. Vi förutsätter heller inte att du kommer att göra det, men vi vill ge dig en chans att testa och ta reda på vad kristen tro handlar om. 

Konfirmationstiden är en tid för dig. För dina tankar, för ditt tvivel och för din tro. Kanske kommer du att lära känna dig själv bättre? Kanske kommer du att uppleva Gud?

Många som har konfirmerats innan dig pratar om att den här tiden har gett dem upplevelser och minnen för livet. Vi hoppas att du kommer att känna likadant.

Vi ses i höst!

Välkommen med din anmälan!

Välkommen på informationsträff gällande konfirmation 2024/2025! 

Har du svårt att bestämma dig för ett konfirmationsalternativ? Vill du veta mer om våra olika alternativ eller om konfirmationen i allmänhet innan du anmäler dig? Eller är du sugen på att träffa ledare och anställda som jobbar med årets läger?

Välkommen du som blivande konfirmand eller vårdnadshavare på informationsträff! 

Plats:
Hässelby Villastads församlingshus, Riddersviksvägen 116

Tid:
3 september 2024, 18.00-20.00.

Ingen föranmälan krävs!