Babysång

Torsdagar 14.00 i Hässelby Villastads kyrka

Glada barn sjunger.

Småbarn och föräldrar som tycker om att sjunga är varmt välkomna till vår Babysång. Det är härligt att se glädjen i barnens ögon när vi sjunger barnvisor, rörelsesånger och fingerramsor som de känner igen och tycker om. Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Efter sångstunden får den som vill gärna komma ner till Öppna förskolan. Där finns också lite fika för den som är sugen. Ta med mellanmål/lunch till ditt barn om det är matdax.

Frågor besvaras av förskolans personal på telefon: 505 99 226 eller via e-post: hasselby.forsamling@svenskakyrkan.se