Babysång – inställt tills vidare

På grund av utökade restriktioner från Folkhälsomyndigheten och den ökade smittspridningen av Covid-19 är babysången inställd, åtminstone fram till sportlovet.

OBS! Inställt tills vidare!

Välkomna till babysång i Hässelby Villastads kyrka på torsdagar kl. 13.30. Vi håller avstånd och sitter på anvisade platser i kyrkan

Under coronapandemin gäller följande:

• Om du eller ditt barn har symtom – stanna hemma. Detta gäller även om du har antikroppar mot Covid-19. Alla måste kunna känna sig trygga att komma hit.

• Barnvagnar måste lämnas utanför kyrkan, så ta med lås och regnskydd så att vagnen kan stå utomhus.

Anvisade sittplatser
Under sångstunden kommer ni att sitta i kyrkbänkarna på anvisade platser.
Barnet sitter med sin förälder/anhörig på sin plats under hela sångstunden.
Äldre syskon kan tyvärr inte vara med.

Dörrar och fönster kommer att vara öppna hela sångstunden för att få så mycket luftflöde som möjligt. Ni kan därför behöva ha på er ytterkläderna trots att vi sitter inomhus.

Frågor besvaras av förskolans personal på telefon: 505 99 226 eller via e-post: hasselby.forsamling@svenskakyrkan.se

Det är härligt att se glädjen i barnens ögon när vi sjunger barnvisor, rörelsesånger och fingerramsor som de känner igen och tycker om.