Babysång

OBS! Med anledning av risk för smittspridning av Coronaviruset har vi för närvarande ingen babysång.

Välkommen till en mysig sångstund i kyrkan med din bebis.

Småbarn och föräldrar som tycker om att sjunga är varmt välkomna till vår babysång. Det är härligt att se glädjen i barnens ögon när vi sjunger barnvisor, rörelsesånger och fingerramsor som de känner igen och tycker om. Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Vi sitter längst fram i det ljusa kyrkorummet.  Före och efter sångstunden får ni som vill gärna besöka vår öppna förskola där det också finns lite fika för den som är sugen. Ta med mellanmål/lunch till ditt barn om det är matdags.

Frågor besvaras av förskolans personal på telefon: 505 99 226 eller via e-post: hasselby.forsamling@svenskakyrkan.se

Tid: Torsdagar kl.14.00. Under VT-2020 har Babysången lovstängt vecka 9, vecka 15 och Valborgsmässoafton. Våravslutning den 14 maj.

Plats: Hässelby Villastads kyrka

Kontakt: 08-505 992 26