Tant Grön

Svenska kyrkan Hässelbys second hand-affär finns numera i församlingshuset i Hässelby Strand – mitt på torget! Här kan du fynda kläder och annat, till riktigt låga priser.

Vår second hand-butik, Tant Grön, finns på Maltesholmstorget 8, mitt i Hässelby Strands centrum. Du går in i huvudentrén till Hässelby Strands kyrka och hittar oss  2 trappor upp.

I butiken säljs kläder till alla åldrar, skor, smycken och annat. Allt till förmånliga priser. Har du kläder, smycken eller annat du vill bli av med? Kontakta oss!

ÖPPETTIDER
Tisdagar, kl. 12-15