HUX

Öppen ungdomskväll

Varje onsdag, från klockan 18.00 och framåt, droppar ungdomar in i vår ungdomsvåning i Hässelby Strands församlingshem. Vid halvsjutiden firar vi tillsammans med församlingen en kvällsgudstjänst i kyrkan.

När vi sedan återvänder till ungdomsvåningen är det fullt ös. Det är olika program varje vecka – ibland filmvisning i vår egen biosalong, musiktävling, basket i gymnastiksalen…

En del onsdagar har vi inget särskilt planerat, då får man göra vad man vill. Bland annat erbjuds det utrymme för läxläsning, biljard, pingis, basket, café, en fin replokal, sällskapspel och mycket mer. Eller så väljer man att hänga i världens mest bekväma röda soffa. Du får välja själv!

För att vara med på onsdagskvällar ska du ha fyllt 14 år.