Café Världen

Här får du möjlighet att träffa andra människor, handarbeta, läsa en bok, lära dig svenska eller fynda i vår second handbutik. En kravlös mötesplats på dina villkor. Du kan även äta lunch på Världshuset innan caféet öppnar.

LEARN SWEDISH/ PRATA BÄTTRE SVENSKA
Here you can practice your Swedish, have a cup of coffee or tea and meet new people.

Här får du öva svenska, fika och träffa nya människor. Inga krav på förkunskaper. Du som pratar bra svenska är välkommen att dela med dig av dina kunskaper.

MÅLA
Här finns färgpennor, mandala och möjlighet till akvarellmålning.

HANDARBETA
Du kan ta med ett eget handarbete eller sy en ruta till vårt lapptäcke. Vill du lära dig att sticka sockor går det också bra, vi hjälps åt!

TANT GRÖN
Fynda billigt och hållbart i vår egen second handshop. Vill du vara
volontär – ta emot, sortera, stryka eller sälja kläder? Kontakta oss!

LÄS EN BOK
I vårt bibliotek finns många böcker – kanske hittar du en ny favorit?

TÄND ETT LJUS...
På Café Världen finns möjlighet till både aktivitet, såväl som ro och vila. Vi har gott om soffor och ett öppet kyrkorum för dig som vill sitta ner en stund, be en bön eller tända ett ljus. Vi har en kort andakt inne i kyrkan kl. 11.45.

café världen öppettider

Världshuset serverar lunch kl. 12.00. Innan dess kan du vara med på en kort andakt i kyrkan, 11.45. Tant Grön second hand har öppet mellan 12.00-15.00.

Tid: Tisdagar, kl. 13.00-15.00
Plats: Hässelby Strands församlingshus, övervåningen