Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling Webbplats

Hopp i helvetet!

”Det är något som händer när livet begränsas och allt annat tas ifrån en, paradoxalt nog kan det öppna en dörr mot något annat. Min uppgift som präst är att komma med hopp.”

Öppna förskolan

Tillsammans med ditt barn är du välkommen till Eds församlings öppna förskola. Välkomna tisdagar och torsdagar 8-12 till Lövstavägen 6 (mittemot Runbyskolan). Den 22 augusti startar vi upp höstterminen 2016

Mötesplats soppa

Från den 15 september viker vi torsdagar kl. 11-13 till enklare sopplunch i församlingsgården. Bebisar, unga, gamla - alla är välkomna!

Bibelbrottning i Ed

Vill du brottas med bibelns texter tillsammans med andra? Lära dig mer, ställa frågor du funderat på. Är du sugen på att diskutera olika förhållningsätt till bibeln och dess tolkning? Vi för ett samtal kring bibelns berättelser - alla som är nyfikna är välkomna!

Terminstart för körerna

Vecka 35 startar terminen upp för församlingens körer, Edskören för vuxna och Edsklockorna för barn. Är du eller ditt barn intresserad av att sjunga så hör av dig till respektive körledare.