Eds församling

Prata med oss

Kontakt

Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Eds församling

Klädbytardag 29 oktober

Nästa klädbytardag äger rum lördag 29 oktober kl. 10 - 14 i Församlingsgården Lövstavägen 6. Leena Bodefjäll har svar på alla dina frågor kring detta och nås på telefon 08-58891858.

Det viktigaste med konfirmationen är DU. Funderar Du på om du ska konfirmeras? Kontakta kyrkoherde Christofer Wilson för mer information.

Konfirmation

Det viktigaste med konfirmationen är DU. Funderar Du på om du ska konfirmeras? Kontakta kyrkoherde Christofer Wilson för mer information.

Öppna förskolan

Tillsammans med ditt barn är du välkommen till Eds församlings öppna förskola. Välkomna tisdagar och torsdagar 8-12 till Lövstavägen 6 (mittemot Runbyskolan). Den 22 augusti startar vi upp höstterminen 2016

Mötesplats soppa

Från den 15 september viker vi torsdagar kl. 11-13 till enklare sopplunch i församlingsgården. Bebisar, unga, gamla - alla är välkomna!

Bibelbrottning i Ed

Vill du brottas med bibelns texter tillsammans med andra? Lära dig mer, ställa frågor du funderat på. Är du sugen på att diskutera olika förhållningsätt till bibeln och dess tolkning? Vi för ett samtal kring bibelns berättelser - alla som är nyfikna är välkomna!

Teatergrupper för barn

Är du nyfiken på teater? Svenska kyrkan i Eds församling har teatergrupper för barn. Denna termin leds teatergrupperna av Helena Gerentz, teaterpedagog från Uppsala.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.