Skarpnäcks församling

Kontakt

Skarpnäcks församling Besöksadress: Helsingborgsvägen 51, 12153 JOHANNESHOV Postadress: Malmövägen 51, 12153 JOHANNESHOV Telefon: +46(8)50581500 E-post till Skarpnäcks församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skarpnäcks församling

Skarpnäcks församling är en församling i Svenska kyrkan med stort hjärta och framtidstro som lever med Gud i varje andetag. Det är alltid fullt med aktiviteter i vår församling och gemenskapen blir bättre om just du är med!

Gemenskap: är för dig som är ledig mitt på dagen eller som vill ha ett sammanhang under lunchen. Vi har andakt, umgås och fikar eller äter tillsammans. Dessutom är det musik eller ett program, underhållning av något slag eller en föreläsning, ibland med gäster och ibland med personalen. HT startar 5 september - välkommen till en gemensam höst!

Gemenskap:

Kl 11 är det söndagsmässa i Bagarmossens kyrka och gudstjänst vid Markuskyrkan kl 15.00. Från och med söndag 25/9 flyttar vi in från att ha haft friluftsgudstjänster till att ha inomhusgudstjänst i Paviljongen bredvid Markuskyrkan. Varmt välkommen!

Söndag 25 september flyttar vi in våra Friluftsgudstjänster till Paviljongen!

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ och pilgrimsliv lockar allt fler. Nu startar Skarpnäcks församling upp pilgrimsvandringar och två tillfällen är redan inplanerade:  8/10 och 22/10,  anmäl dig redan idag!

Nu startar vi upp pilgrimsvandringar i församlingen!

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ och pilgrimsliv lockar allt fler. Nu startar Skarpnäcks församling upp pilgrimsvandringar och två tillfällen är redan inplanerade: 8/10 och 22/10, anmäl dig redan idag!

Att yoga minskar stress och är allmänt välgörande för vår hälsa och välmående kan alla utövare av yoga vittna om. Under höstterminen kan du testa både yoga i Bagarmossen  och yogadans & meditation i Björkhagen. Även nybörjare är välkomna!

Testa yoga och yogadans i höst!

Att yoga minskar stress och är allmänt välgörande för vår hälsa och välmående kan alla utövare av yoga vittna om. Under höstterminen kan du testa både yoga i Bagarmossen och yogadans & meditation i Björkhagen. Även nybörjare är välkomna!

Bilagan "Tillsammans" - höstterminen 2016

Lördag 3 september hade vi en bilaga med i lokaltidningen Hammarby/Skarpnäck. Missade du den och vill ha den i fysisk form, kom förbi någon av våra lokaler och hämta en! Annars kan du läsa den online här.

Renovering av Markuskyrkan - Renovation of St Mark's Church

Måndag18 april stängde kyrkan helt för besökare. All verksamhet fortgår som vanligt men kika gärna i kalendariet var vi håller hus! Because of the current renovation of the church we do not allow any visits inside any parts of the building of St Mark's Church.