Terapi för familjer och enskilda

Kyrkans familjerådgivning i Stockholm erbjuder kvalificerad hjälp i samband med samlevnadsstrategier och livskriser. Familjerådgivningen tar emot par och familjer för både längre och kortare samtalskontakter. De tar också emot enskilda sökande för tidsbegränsad samtalskontakt. Familjerådgivningen arbetar på psykodynamisk grund.

Familjerådgivningen leds av personer med professionell utbildning. Verksamheten är ett led i församlingens önskan att kunna bistå människor i kritiska livsskeden och vardagsnära livsfrågor.

Verksamheten bedrivs i samverkan mellan flera anslutna församlingar inom Stockholms stad och län.

Besöksadress: Kyrkans Familjerådgivning Stockholm
Södermannagatan 5
116 23 STOCKHOLM
T-bana Medborgarplatsen