Barn med vuxen

Både stora och små människor ska känna sig hemma i kyrkan. Vi vill skapa positiva mötesplatser med lek, sång, pyssel, fika och samtal. Allt i välsignad gemenskap.

Öppen förskola

Öppna förskolan är en öppen verksamhet för vuxna med barn. Här träffas barn och vuxna, här finns plats för nya möten, lek och gemenskap.

Enastående

Mobilfri gemenskap, middag och lek varje onsdag för dig som är ensamstående med barn. Kom och ät en måltid tillsammans med andra barn och ensamstående vuxna. Vi umgås och leker tillsammans. Ingen avgift men anmäla dig så vi kan beräkna mat, skicka ett SMS med antal personer och eventuell specialkost till Sara senast kl. 13.00 samma dag: 070-386 08 27.

Svenska med baby

På tisdagar kl 13.00 träffas gruppen Svenska med baby - träffar för vuxna med barn 0-2 år. Det blir cirka 1,5 timme där de som träffas samtalar, byter erfarenheter, sjunger, fikar och tränar svenska (för den som vill). Träffarna leds av volontärer och gruppledare som också är småbarnsföräldrar tillsammans med personal från Svenska kyrkan.