Verksamheter

Nu är höstterminen igång i församlingen och det finns många olika verksamheter att prova på! Allt är utan kostnad i församlingen och du är varmt välkommen att bara komma och prova på för att se om det är något för dig! Kalendern här på webben (se lite längre ned) är alltid helt uppdaterad vad gäller datum och tider. Hoppas att vi ses!

Barn med vuxen tillsammans

Både stora och små människor ska känna sig hemma i kyrkan. Vi vill skapa positiva mötesplatser med lek, sång, pyssel, fika och samtal. Allt i välsignad gemenskap.

Ungdom

Kom och häng med ungdomsgänget i församlingen under höstterminen! Församlingen har ungdomsverksamhet måndag-torsdag och söndag. All verksamhet är gratis.

Vuxen

Det spelar ingen roll om du är troende, tvivlare, sökare eller ateist. Alla får plats i församlingens verksamheter för vuxna.

Gemenskap

Gemenskap och kyrkmåltid på dagtid två dagar i veckan. Höstterminen startar 5 september: måndagar kl 12-14 i Bagarmossens kyrka och onsdagar kl 12-14 på Markusplatsen i Skarpnäck.

Fyra barn som sitter och sjunger och har sångpärmar ihänderna

Körer & musik

Där orden inte räcker till tar musiken vid. Musiken går direkt till människors hjärtan. Vi har körer för både barn och vuxna. Det finns körer med olika musikaliska inriktningar, målgrupper och repertoar.

Unga vuxna

Unga vuxna är en grupp för dig som är mellan 18-25 år, där samtal om tro och livsfrågor blandas med önskade aktiviteter. Hitta en gemenskap med andra unga vuxna som är i samma period i livet.