Foto: Magnus Aronson_Ikon

Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund Skogås församling. Här finns mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen!

Ett dop i en kyrka. En kvinna med sin man bakom sig, håller barnet i famnen och skrattar. En manlig präst håller barnets hand.

Dop i Huddinge

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – hur det än är, välkommen till dop i Huddinge!

Närbild på någon som korsar sina fingrar.

Teckenspråk

I Stockholm bor och vistas det människor som använder teckenspråk som sitt första språk. Stockholms stift har därför verksamhet på teckenspråk. Den är placerad i Huddinge församling.

Bli medlem

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan! Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Två barn samspelar vid en leksaks-kassaapparat.

Öppen förskola i Klockargården

Vi har öppet på tisdagar och fredagar klockan 09.30-11.00. Lokalerna är stora med massor av plats för lek för både mindre och större barn. Vi avslutar alltid med en sångstund tillsammans.

Lunchmusik i Huddinge kyrka

Det är lunchmusik på onsdagar klockan 12.30 i Huddinge kyrka. Efter konserten är det fika i Klockargården.

Konserter i Huddinge församling

Välkommen att lyssna på stämningsfulla konserter i Huddinge kyrka.

Café Maria i Mariakyrkan

Välkommen till populära Café Maria - en mötesplats för alla! Här serveras lunch på onsdagar, middag på torsdagar, frukost på fredagar och alltid hembakat fika och annat gott.

Äntligen torsdag i Mariakyrkan

Äntligen torsdag är en helkväll med aktiviteter för alla åldrar där vi får möjlighet att ses, umgås, samtala och vara kreativa tillsammans. Kom som du är, välj det som passar. Välkomna!

Körer i Mariakyrkan i Skogås

I Mariakyrkan i Skogås finns körer för alla åldrar - från fem år och uppåt. Kontakta körledarna och anmäl intresse. Att sjunga i våra körer är gratis.

Samtal i Segeltorps kyrka om tiden vi lever i

Välkommen till tre tillfällen då vi får samtala och dela våra tankar och funderingar kring det som vi funderar på och som oroar oss.

Musiklunch i Segeltorps kyrka våren 2024

På onsdagar kl 12:00 serveras det konserter med efterföljande sopplunch i Segeltorps kyrka.

Pianokonsert i Vårby Gårds kyrka lördag 20 april kl. 16:00

Hjärtligt välkomna till en lördagskonsert med elever från Kristina Frantskevitch pianoskola.

Dans för barn i Flemingsbergs kyrka

Välkommen till dans för barn på torsdagar fr.o.m. 25/4. Vi har två grupper; en för 6–8-åringar och en för 9–12-åringar.

Musikaldrömmar: Konsert med Herrängens kör i Segeltorps kyrka

Välkommen till en konsert i musikalernas tecken söndagen 28 april i Segeltorps kyrka kl 16:00.

Överenskommelse om samarbete i Huddinge pastorat 2O22-2026.

Efter överläggningar har Arbetarepartiet Socialdemokraterna, Centerpartiet, Vänstern i Svenska kyrkan, Fria Liberaler i Svenska kyrkan och Miljöpartister i Svenska kyrkan de Gröna kommit överens om att samarbeta för att styra och utveckla Svenska kyrkan i Huddinge. 

Miljöarbete i Svenska kyrkan i Huddinge

Vi har ett ansvar för skapelsen, vi har bara en jord. Därför måste vi alla tillsammans arbeta för en hållbar framtid. Svenska kyrkan i Huddinge strävar efter att ha ett miljötänk i alla våra verksamheter och har fått miljödiplom.