Foto: Magnus Aronson_Ikon

Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund Skogås församling. Här finns mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen!

En liten pojke hjälper till att hälla vatten i dopfunten. Bakom pojken håller någon en bebis i dopklänning i famnen.

Dop i Huddinge

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – hur det än är, välkommen till dop i Huddinge!

Konfa i Huddinge

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Välkommen att läsa mer och anmäla dig till våra läger och grupper här på webben.

En kvinnlig präst i ljusblå kavaj sitter i en soffa med en laptop i knät och en mobiltelefon i handen.

Lediga jobb

Nu söker vi en kyrkoherde till Huddinge pastorat.

En vuxen hand lyfter en bebis fot.

Spädbarnsmassage i Klockargården

I höst startar vi kurser i spädbarnsmassage i Huddinge församling.

Kvällsmässa i Huddinge kyrka

Kvällsmässan på onsdagar i Huddinge kyrka byter tid till klockan 18.00.

Körer i Mariakyrkan i Skogås

I Mariakyrkan i Skogås finns körer för alla åldrar - från fem år och uppåt. Kontakta körledarna och anmäl intresse. Att sjunga i våra körer är gratis.

Kaffe vid kyrkporten i Vårby gård

Hela sommaren serveras kaffe utomhus på torsdagar kl 13-15 vid Vårby Gårds kyrka.

Några ogräddade kanelbullar ligger på en plåt.

Café Maria i Mariakyrkan

Äntligen öppet igen! Välkommen till populära Café Maria. Lunch ons 11.30–13, Middag tors 16.30–18, Frukost fre 9–11

Sommarhäng i Flemingsberg

Varje onsdagseftermiddag från 22 juni till 10 augusti händer det skojiga saker i parken bakom Flemingsbergs kyrka. Vi tar fram bollar, spel, dagens pyssel, fika och överraskningar. Välkommen alla barn och ungdomar!

Surströmmingsskiva i Segeltorps kyrka

Den 18 augusti serveras surströmming på verandan i Segeltorps kyrka. Välkommen att anmäla dig före 17 augusti.

Kyrkis – öppna förskolan i Segeltorp

Kyrkans öppna förskola i Segeltorp är en träffpunkt för småbarn och deras föräldrar. Välkommen att leka, fika, sjunga och umgås! Från och med den 12 augusti är det drop-in mellan klockan 9 och 12 varje fredag.

Bli medlem

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan! Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Överenskommelse om samarbete i Huddinge pastorat 2O22-2026.

Efter överläggningar har Arbetarepartiet Socialdemokraterna, Centerpartiet, Vänstern i Svenska kyrkan, Fria Liberaler i Svenska kyrkan och Miljöpartister i Svenska kyrkan de Gröna kommit överens om att samarbeta för att styra och utveckla Svenska kyrkan i Huddinge.

Miljöarbete i Svenska kyrkan i Huddinge

Vi har ett ansvar för skapelsen, vi har bara en jord. Därför måste vi alla tillsammans arbeta för en hållbar framtid. Svenska kyrkan i Huddinge strävar efter att ha ett miljötänk i alla våra verksamheter och har fått miljödiplom.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem