Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund-Skogås församling. Här finns mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen!

Här nedan hittar du information om verksamheterna i Svenska kyrkan i Huddinge med anledning av coronaviruset

För att minska smittspridningen av Coronaviruset har vi begränsat vår verksamhet av omsorg för de som är särskilt sårbara. I vissa kyrkor kommer vi fortsätta att fira gudstjänster och då får max 50 personer närvara. I andra kyrkor väljer vi att inte fira gudstjänst för tillfället. Se nedan eller kontakta din församling för närmare information. Oavsett finns vi alltid för samtal och enskild bön.