Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg- och Trångsund-Skogås församling. Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen till Svenska kyrkan i Huddinge!

Nu kommer nummer 2 av Pax - ett livsfrågemagasin från Svenska kyrkan i Huddinge! Hör av dig om du inte har fått tidningen i din brevlåda. Du kan även läsa tidningen här på webben.

Tidningen Pax

Onsdagar och torsdagar 13.00-16.00, under terminen.
Handla husgeråd, kläder för barn  och vuxna, böcker och mycket mer. Intäkterna går till församlingens diakonala arbete. Vill du skänka saker, gör det när affären är bemannad. Bilden föreställer en av våra modevisningar!

Second hand-affär i Flemingsbergs kyrka

Onsdagar och torsdagar 13.00-16.00, under terminen. Handla husgeråd, kläder för barn och vuxna, böcker och mycket mer. Intäkterna går till församlingens diakonala arbete. Vill du skänka saker, gör det när affären är bemannad. Bilden föreställer en av våra modevisningar!

Välkommen till Huddinge kyrka på onsdagar för en kväll med samtal, gemenskap och fika.

Macka, mässa, prat i Huddinge kyrka

Söndag 2 oktober kl. 16.00 ges konserten Te Deum och latinska hymner med Motettkören, stråkar och orgel i Huddinge kyrka

Konsert i Huddinge församling

Berättelsen om den dysfunktionella familjen

Insamlingskonsert i Vårby Gårds kyrka

Berättelsen om den dysfunktionella familjen

Välkommen till en familjekväll med mat, samvaro, samtal och andakt! I höst erbjuder vi familjeträff fyra tisdagar under terminen.

Familjeträffen i Mariakyrkan

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid

Gudstjänst i församlingarna

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid välkommen till gudstjänsten. Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan. I kalendern nedan finns allt som sker i alla fyra församlingar.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Under konfirmandtiden får du tillfälle att prata om stora och spännande frågor. För frågor och anmälan kontakta ansvarig präst eller pedagog.

Konfirmation

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan. Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Bli medlem