Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Huddinge

Välkommen till Svenska kyrkan i Huddinge! Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg- och Trångsund-Skogås församling. Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer.

På torsdag 11 januari startar Öppna förskolan i Klockargården igen. Välkommen med ditt barn  och träffa andra föräldrar med barn. Vi leker, fikar, umgås och sjunger tillsammans.

Öppna förskolan Huddinge församling

På torsdag 11 januari startar Öppna förskolan i Klockargården igen. Välkommen med ditt barn och träffa andra föräldrar med barn. Vi leker, fikar, umgås och sjunger tillsammans.

Ny chans att hoppa på tåget. Följ med!

Konfirmation 16 +

Ny chans att hoppa på tåget. Följ med! Nu har du som är 16 till 19 år möjlighet att följa med på en konfirmandresa till ett vårigt Köpenhamn. Resan är helt gratis och kommer bli ett minne för livet!

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan. Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Bli medlem

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till kyrkorna med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen finns för iPhone och Android.

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender