Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg- och Trångsund-Skogås församling. Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen till Svenska kyrkan i Huddinge!

Detta händer i kyrkan till helgen

Bild: Anna Tersmeden

Fredag 29 juli
Flemingsbergs kyrka
kl 12.00 Fredsbön

Söndag 31 juli
Huddinge kyrka
Kl 10.00 Högmässa
Hanna Beckström

Flemingsbergs kyrka
kl 11.00 Högmässa
Baldur Baldursson, Unni Eriksdotter

Vårby gårds kyrka
kl 11.00 Högmässa
Kristina Hjern

Tacksägelsekyrkan
Kl. 11.00 Mässa
Minna Maksimov, Birgitta Wensheim, kyrkkaffe

Här kan du läsa om vad som händer i Huddinge församling under sommaren.

Sommaren i Huddinge församling

Här kan du läsa om vad som händer i Huddinge församling under sommaren.

Fika, andakt, underhållning och gemenskap. Här kan du läsa mer om församlingarnas caféverksamheter i sommar!

Caféer i sommar i alla församlingar

Sommaraktiviteter för barn och familjer under hela sommarlovet. Start onsdag 15 juni, i parken bakom Flemingsbergs kyrka. Välkomna!

Sommarhäng

Musik i sommarkväll i Flemingsberg, sommarkvällar i Trångsund, och i Segeltorps kyrka, bjuds det på musik, mässa, föredrag, fika, kräftskiva och gemenskap. Varmt välkomna i sommarkvällen!

Sommarkvällar och musik

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid

Gudstjänst i församlingarna

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid välkommen till gudstjänsten. Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan. I kalendern nedan finns allt som sker i alla fyra församlingar.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Under konfirmandtiden får du tillfälle att prata om stora och spännande frågor. För frågor och anmälan kontakta ansvarig präst eller pedagog.

Konfirmation

Kyrkoherden i Huddinge pastorat, Torbjörn Strand har utsetts till ny kontraktsprost för Huddinge och Botkyrka kontrakt från och med 10 juni 2016. Han efterträder Sven Gunnarsson, kyrkoherde i Botkyrka församling som hastigt avled i mars.

Ny kontraktsprost

Här ger Huddinge pastorat svar på Sveriges Radios granskning av utlandsresor.

Redovisning av resor

Här ger Huddinge pastorat svar på Sveriges Radios granskning av utlandsresor.

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan. Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Bli medlem