Mer om Svenska kyrkan i Huddinge

I Svenska kyrkan i Huddinge möts förort och landsbygd. Här möts människor i alla åldrar för att utforska och dela tro och liv. Här finns drömmar och visioner, engagerade medarbetare och volontärer som gör Svenska kyrkan i Huddinge till en plats där alla är välkomna. Du hittar kyrkorna i Flemingsberg, Huddinge, Trångsund Skogås, Segeltorp och Vårby Gård. Välkommen.

Bli medlem

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan! Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är rikstäckande och verksamheten är bred. Det här ”kyrkbygget” är ett omfattande projekt. Det finns flera sätt att delta i bygget. Ett är att ställa upp i kyrkovalet, att ställa sig till förfogande för förtroendeuppdrag. Ett annat är att rösta i kyrkovalet. De som röstar avgör vilka som får förtroendet.

Miljöarbete i Svenska kyrkan i Huddinge

Vi har ett ansvar för skapelsen, vi har bara en jord. Därför måste vi alla tillsammans arbeta för en hållbar framtid. Svenska kyrkan i Huddinge strävar efter att ha ett miljötänk i alla våra verksamheter och har fått miljödiplom.

En man lyfter upp sin son för att hjälpa honom ett ljus i en ljusbärare.

Lediga jobb

Just nu finns det inte några lediga tjänster.

Fakta om Huddinge pastorat

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar och en kyrkoförvaltning. Det formella namnet är Huddinge pastorat. En gemensam förvaltning sköter bland annat begravningsverksamhet, fastighetsförvaltning och administration.

GDPR integritetspolicy

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter.

Samverkan

Svenska kyrkan i Huddinge bidrar gärna till olika verksamheter som får invånarna i Huddinge att må bra. Vi avsätter en pott per år som vi fördelar utifrån vilka som ansökt och var vi tror vi gör mest nytta.

Följ oss på sociala medier

Svenska kyrkan i Huddinge och Huddinge kyrkogårdsförvaltning finns på sociala medier.

Samverkan

Följ oss på sociala medier

Sensus – vårt studieförbund

Vi samarbetar med Sensus och kan erbjuda många mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap.