Foto: Helena Svensson

Gudstjänster Maria- & Tacksägelsekyrkan

Vi firar Högmässa i Mariakyrkan söndagar 11.00. Kyrkkaffe utomhus vid uppehållsväder. Veckomässa torsdagar 18.00 i Mariakyrkan. Välkommen!

Varje vecka firas olika slags gudstjänster i Mariakyrkan. När kyrkan är öppen är du också välkommen in att tända ljus eller bara sitta ner en stund i det vackra kyrkorummet.

Gudstjänst på söndag - veckans höjdpunkt
På söndagar klockan 11.00 firas veckans största gudstjänst. Efteråt serveras kyrkkaffe.

Veckomässa torsdagar 18.00 i Mariakyrkan. Start 2 sept, avslut 2 dec.

Barn är alltid välkomna till gudstjänsterna i Mariakyrkan! I kyrkorummet finns mycket att se på, göra och uppleva. Jesus säger ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”
(Markusevangeliet 10:14)

En familjemässa är en lite kortare och enklare mässa, men lika mycket på ”riktigt” som en högmässa. Höstens datum: 19 september, 3 okt, 28 november.

Tacksägelsekyrkan
Några gånger per år firas gudstjänster i Tacksägelsekyrkan. Dessa datum hittar du i webbplatsens kalender eller i Trångsund Skogås församlingsblad Avisan, som du hämta i kyrkan eller hämta digitalt här