Foto: Helena Svensson

Gudstjänster Maria- & Tacksägelsekyrkan

From 6 juni firar vi åter Högmässa i Mariakyrkan 11.00. Max 50 besökare. Kyrkkaffe utomhus vid uppehållsväder. Välkommen!

Varje vecka firas olika slags gudstjänster i Mariakyrkan. När kyrkan är öppen är du också välkommen in att tända ljus eller bara sitta ner en stund i det vackra kyrkorummet.

Gudstjänst på söndag - veckans höjdpunkt
På söndagar klockan 11.00 firas veckans största gudstjänst. Efteråt serveras kyrkkaffe.

Barn är alltid välkomna till gudstjänsterna i Mariakyrkan! I kyrkorummet finns mycket att se på, göra och uppleva. Jesus säger ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”
(Markusevangeliet 10:14)

En familjemässa är en lite kortare och enklare mässa, men lika mycket på ”riktigt” som en högmässa. För mer info hör av dig till Sara Johansson.

Tacksägelsekyrkan
Några gånger per år firas gudstjänster i Tacksägelsekyrkan. Dessa datum hittar du i webbplatsens kalender eller i Trångsund Skogås församlingsblad Avisan, som du hämta i kyrkan eller hämta digitalt här