Gravsättning

För att välja ut en gravplats och boka gravsättning kontaktar du kyrkogårdsförvaltningen eller en begravningsbyrå.

På Huddinges begravningsplatser gravsätts idag en liten del av de avlidna med kista i en kistgrav. Största delen kremeras och gravsättning sker i urngrav, minneslund eller askgravlund.
Plats för nya kistgravar och urngravar finns idag på S:t Botvids begravningsplats. På Trångsunds begravningsplats finns endast nya urngravar. Det finns enstaka kistgravplatser i familjegravar på Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. Återlämnade gravar på Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar blir urngravar.
Det finns en minneslund på Trångsunds begravningsplats, en på Huddinge kyrkogård och två på S:t Botvids begravningsplats. Det finns askgravlundar på Trångsunds, S:t Botvids begravningsplatser och Tomtberga kyrkogård.

kyrkogårdar och gravar:

OBS! Kyrkogårdsförvaltningens administration i Klockargården och i kapellet på S:t Botvids begravningsplats har för närvarande stängt för besökare på grund av rådande smittorisk. Det går bra att kontakta oss som vanligt på telefon eller e-post. Vi ber om er förståelse för detta.

Gravsättning och övriga ärenden som gäller Tomtberga, Huddinge kyrkogårdar och Trångsunds begravningsplats:
Telefon: 588 697 31, Petra Heinämaa
e-post: hkgf@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kommunalvägen 21, Huddinge
Postadress: Svenska kyrkan i Huddinge, Box 1109, 141 23 Huddinge

Gravsättning och övriga ärenden som gäller S:t Botvids begravningsplats:
Telefon: 588 697 43, Marie Carlsson
e-post: hkgf@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Häggstavägen 6, Expeditionen kapellet, 141 90 Huddinge (på S:t Botvids begravningsplats)
Postadress: Svenska kyrkan i Huddinge, Box 1109,141 23 Huddinge

Telefontider:
Måndag, onsdag, torsdag 09.00-11.30 & 13.00-15.00, tisdag och fredag 09.00-11.30. Avvikelser från dessa tider kan förekomma.
Ring gärna och boka besök eftersom vi inte alltid är på plats.