Foto: Linda Maria Thompson IKON

Dop, konfirmation, vigsel & begravning i Huddinge

Svenska kyrkan i Huddinge vill finnas som stöd och hjälp vid de viktiga – ibland svåra – situationer som livet ställer oss inför. Vi vill vara en trygghet i glädje och sorg och kan, med ritualer och symbolhandlingar, vara till stöd och hjälp när våra liv förändras. Guds kärlek och omsorg omfattar alla människor i livets olika skeden.

Ett dop i en kyrka. En kvinna med sin man bakom sig, håller barnet i famnen och skrattar. En manlig präst håller barnets hand.

Dop i Huddinge

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – hur det än är, välkommen till dop i Huddinge!

Konfa i Huddinge

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Välkommen att läsa mer och anmäla dig till våra läger och grupper här på webben.

Bröllop i Huddinge

Att gifta sig är att säga ja till att dela livet med varandra. Visa att vi vill tillsammans stå vid varandras sida i med och motgångar genom resten av livet. En vigselgudstjänst är en fin högtid som bekräftar viljan att leva ihop.

Begravning

Begravning i Huddinge

När döden kommer nära är det ofta många frågor som behöver svar. En del svar kan du få i samråd med din församling, präst, musiker och begravningsbyrån.

Församlingssalar att låna/hyra

I Svenska kyrkan i Huddinge finns ett antal församlingssalar i anslutning till kyrkorna som går att boka i samband med dop eller begravning.