Foto: Linda Maria Thompson IKON

Dop, konfirmation, vigsel & begravning i Huddinge

Svenska kyrkan i Huddinge vill finnas som stöd och hjälp vid de viktiga – ibland svåra – situationer som livet ställer oss inför. Vi vill vara en trygghet i glädje och sorg och kan, med ritualer och symbolhandlingar, vara till stöd och hjälp när våra liv förändras. Guds kärlek och omsorg omfattar alla människor i livets olika skeden.

En liten pojke hjälper till att hälla vatten i dopfunten. Bakom pojken håller någon en bebis i dopklänning i famnen.

Dop i Huddinge

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – hur det än är, välkommen till dop i Huddinge!

Konfa i Huddinge

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Välkommen att läsa mer och anmäla dig till våra läger och grupper här på webben.

Vigsel och välsignelse i Huddinge

Bröllop är fest. Ett minne för livet. Inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Läs mer om vigsel i Svenska kyrkan i Huddinge.

Begravning i Huddinge

När döden kommer nära är det ofta många frågor som behöver svar. En del svar kan du få i samråd med din församling, präst, musiker och begravningsbyrån.

Församlingssalar att låna/hyra

I Svenska kyrkan i Huddinge finns ett antal församlingssalar i anslutning till kyrkorna som går att boka i samband med dop eller begravning.