Musik i Svenska kyrkan i Huddinge

Musiken har en central roll i kyrkan. I församlingarna erbjuds ett rikt musikutbud med konserter, musikgudstjänster och körer för olika åldrar.

Lunchmusik

Kom och lyssna till vacker musik och ät en god måltid. Här kan du läsa mer om lunchmusik i församlingarna!

Konserter i Vårby Gårds kyrka

Kommande konserter och musik i Vårby Gårds kyrka, Sankt Mikaels församling.

Konserter i Huddinge församling

Välkommen att lyssna på stämningsfulla sommarkonserter i Huddinge kyrka.

Konsert och musik i Flemingsbergs kyrka

Här hittar du sommarens konsertprogram i Flemingsbergs kyrka. Det blir allt från klassisk romantik till populärmusik, folk och sakralt.

En tjej sjunger solo framför en ungdomskör.

Körer i Huddinge kyrka

Vill du sjunga i kör? I Huddinge församling finns körer för alla åldrar, alltifrån Barnkören för dem som nyss lärt sig läsa till Chorus Emeritus för rutinerade vuxna sångare. Hos är sångglädjen i centrum!

Körer i Mariakyrkan i Skogås

I Mariakyrkan i Skogås finns körer för alla åldrar - från fem år och uppåt. Kontakta körledarna och anmäl intresse. Att sjunga i våra körer är gratis. Just nu är det sommaruppehåll i körverksamheten. Vi syns till hösten! (Start vecka 35).

Körer i Flemingsbergs kyrka

Musiken i kyrkan har bland annat till uppgift att förmedla det kristna budskapet, berika gudstjänsterna och förstärka de olika stämningarna under kyrkoåret.

Körer i Vårby Gårds kyrka

Sjung i kör – välkommen att dela gemenskap och glädje genom sången!

Körer och konserter i Segeltorps kyrka

Vi har körer för barn, ungdomar och vuxna. Välkommen att anmäla dig till en kör som passar dig! Det är alltid gratis att sjunga i församlingens körer.